Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 ARTIK SIRA SENDE 12 NUMARA
ARTIK SIRA SENDE 12 NUMARA
03.02.2015

Kasımpaşa deplasmanın ardından ikinci deplasman maçımız olan Karabük’ten de 3 puanla dönmek gerçekten takımımız adına ne kadar önemli ise bu iki maçtan bizim muhtemel puan kaybımızı bekleyen bazı takımlar adına da bir o kadar moral bozucuydu. Devre arasına girmeden evvel yakalanan formun devamında araya giren zaman ve de oynanacak 2 deplasman maçı ile başlayacak sezonun 2. Yarı öncesi sadece rakiplerde değil Fenerbahçe taraftarları arasında dahi bazı şüpheler var idi. Özellikle sakatların , eksiklerin çokluğu bu ihtimaller üzerine adeta kaymak oluyor idi. Her şeye rağmen 2 maç 6 puan ile Trabzonspor maçına çıkıyor olmamız takıma büyük moral motivasyon kazandırdı.

Maça son haftalardaki gibi yine önde baskı ile istekli başladık ve yılların eskitemediği emektar kanaryamızla golü de bulduk .Fakat ne oldu ise golden sonra oldu.Bu maçtaki oyunumuzun önceki maçlara oranla daha kötü ve silik gözükmesinin nedeni benim şahsi kanaatime göre SELÇUK –MEHMET TOPAL ikilisinin birlikte olmasından kaynaklanıyor diyebilirim.Geçmişi açın ve ikisinin bir arada oynadığı maçlara bakın her zaman takım olarak kötü performans göstermişizdir.Çünkü 2 si de defansın önünde kesici görevi yapan, daha çok fiziksel mücadeleye dayalı oynayan , hücum aktivitelerinde yer almayan tipik TEK ÖN LİBERO oyuncular .Geçen hafta MEHMET yokken , Selçuk’un performansını hatırlayın veyahut da MEHMET TOPAL’ın tüm sezon performansını ?? 2 ‘si de yalnızken büyüyorlar.Üstelik yanlarında hep pas yapabilen ve oyunu okuyabilen oyuncular varken başarılılar.Örneğin EMRE,MEIRELES vs gibi.Bu 2 sinin aynı anda orta sahada olması takıma belki defansif direnç kattı ama hücumsal anlamda geri götürdü ve o her zamanki pas alışverişimizi yapamamamızın sebebi oldu. Emenike eski maçlara oranla daha canlı ve istekli iken KUYT sakatlığın etkisi ile sahada belki de en etkisiz maçlarından birsini çıkartı. Gökhan Gönül sakatlanmasa idi gol yememe serimiz devam edecekti ama şanssızlıklar yakamızı bırakmıyor.Bugün UEFA kupasını TÜRKİYE’ye getiremediysek tek nedeni bunu üstüne basa basa söylüyorum ne KUYT’ın boş kaleye kaçırdığı gol ne de Kadıköy’de direkten dönen toplardır.TEK SEBEBİ GÖKHAN’IN YÜZÜNE GELEN TEKME SONRASI oyundan çıkması ve onun kademesinin boşluğunda BENFICA dan yediğimiz goldür. O gün ansıl BEKİR acemice hata yaptı ise bu hafta da Mehmet Topuz amatörce bir kademe hatası yaparak omzuna gelen TRAORE ‘ye golü attırırken , hemen 5 dk sonrasında ise VIOLA’ya vurdurttuğu top ile bizi 3 puandan ediyor idi.O yüzden ne yapıp edelim CANER-GÖKHAN ikilisinin sağlığına dua edelim.Çünkü bu takımda yerleri dolmayacak 2 isim var ise onlar da CANER ve GÖKHAN’dır. Bu arada SEZARIN HAKKINI SEZARA vermemiz şart , son dakikada tüm maç adeta G.Saray’dan kiralanmasının hakkını verip hakemle oynayan, oyuncularımıza sataşan ve durmadan koşup hayatının mücadelesini ortaya koyan FURKAN’ın inanılmaz şutunu muhteşem bir REFLEKS ile çıkartan VOLKAN DEMİREL kendi hanesine sezon sonu oturup düşündüğümüzde ‘’ o maçı da VOLKAN’IN kurtarışı getirdi ‘’ diyeceğimiz bir DİPNOT yazdırırken , neden TÜRKİYE’nin en iyi kalecisi olduğunu bir kez daha dosta düşmana KANITLIYORDU.

Ve geldik 3 temmuz sürecinden sonra daha bir anlam kazanan ve o tarihten beri oynadığımız hiçbir maçı kaybetmediğimiz TRABZONSPOR karşılaşmasına… Bu maç takım içi dinamikleri gereği FENERBAHÇE ‘miz ile kendi kafasında hesaplaşma derdinde olan bazıları ile BİZİM ONURLU OYUNCULARIMIZIN maçı olacak .İlk maçta ekmek yediği yere ihanet edenleri çok net gördük ve unutmadık. Taraftar artık TARAFTARLIĞINI göstermeli ve PASSOLİG MASSOLİG dinlemeyip stadyumu hınca hınç doldurmalı .Bu maçta alacağımız 3 puan ile ŞAMPİYONLUK YOLUNDA YÜRÜYÜŞÜMÜZ KOŞUŞUMUZA DÖNÜŞECEKTİR.

İSMAİL HOCA KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ ZİYADESİ İLE YAPMAKDA …

SENE BAŞI NE KADAR ELEŞTİRSEK DE ARTIK FUTBOLCULARIMIZ DA SAHAYA VARLARINI YOKLARINI ORTAYA KOYMAKDA …

BAŞKANIMIZ SAHA İÇİ , SAHA DIŞI TÜM DÜŞMANLARLA MÜCADELE ETMEKTE …

O HALDE GERİYE KİM KALIYOR ….

kimse kusura bakmasın ama BUGÜNE KADAR GÖEVİNİ LAYIĞIYLA YAPMAYAN 12 NUMARA ARTIK ROL ALMALI .

O HALDE GİYİN ÇUBUKLULARINIZI … HAFTASONU SARAÇOĞLUNDA BULUŞUYORUZ …..

Maçın 3 adamı : VOLKAN DEMİREL – SELÇUK ŞAHİN – CANER ERKİN

En Son Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol