Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Tam Yol İleri‏
Tam Yol İleri‏
01.02.2015

Temiz bir galibiyetle haftayı kapattık. Tabi Alıştığımız üzere bir sürü penaltı tartışması olacak daha. Bu yazmaya başlamadan önce haber sitelerinde dolaşıyordum ve Milliyet isimli sitenin spor sayfası bölümde ''Karabük'te G.Saray ve Beşiktaşlıları Çıldırtan An !'' Diye bir habere denk geldim. Bunu yazımın başında anlatmamın nedeni kafa yapılarını daha iyi anlamak. Ben hakem değilim, o pozisyon penaltı olabilir ya da olmaya bilir. Tartışmalı karar diye sen onu haberde yapabilirsin bu gayet normal ama Beşiktaşlılar ve G.Saraylılar zaten her galibiyetten sonra üzülürler. O pozisyonda ''Çıldırtan Pozisyon'' diye kiminle oyun oynuyorlar ya da kiminle dalga geçiyorlar !? Burak Yılmaz'ın klasik kendini atışlarında niye benzer bir ifadeyle haber yapmazlar ? Sayın Fikret Orman, Fenerbahçe'ye gelince susmak bilmez ama G.Saraya gelince dut yemiş bülbüle döner ? Geçen gün Sayın Duygun Yarsuvat'ın ''Fenerbahçe'ye komplo yapıldı!'' sözlerine sizce biz Fenerbahçe taraftarları çıldırmaz mıyız !? Bunu söyleyen başkanın yönetim kurulunda ki Ebru Köksal ve Ali Dürüst, Fenerbahçe'yi karalamak için elinden geleni yapmıyor muydu !? Allah rakibimizin de, delikanlısını nasip etsin.

Karabükspor hızlı ve kaliteli oyunculara sahip bir takım topu onlara verirsen cezanı keserler. Takım savunmasını iyi yapmamız bu konuda bize avantaj sağladı. Tabi bir yerde savunurken ileride atağı tamamlaman lazım. Emenike sonunda golle buluşmasına rağmen kaçırdıkları yüzünden az kalsın 3 puandan olacaktık. 2 tane çok net pozisyonu harcadı, tamam harca ama zaten zar zor pozisyon yaratıyoruz, yarattığımız pozisyonu golle tamamlamamız lazım ki maçı kazanalım. Öte yandan bugün Selçuk 1 sene aradan tekrar golle buluştu, Diego bu haftada asistle skora katkı yaptı. Öte yandan İsmail Hoca'nın açıklamalarına katılmıyorum, az sayıda pozisyon vermedik maalesef. Çok tehlikeli geldiler. Son dakikalarda bizi galibiyetten edebilecek ataklar geliştirdiler hatta. Gökhan Gönül'ün sakatlanması defansı sekteye uğrattı, Mehmet Topuz'un kaçırdığı adamlar kalede tehlike yarattı. Zaten yediğimiz golde Mehmet Topuz'un hatasından geldi. Karabükspor hep kanatlardan geldi ve kanatlarda ki zafiyetlerimiz ortaya çıktı. Yani iyi savunma yapıyoruz diyoruz ancak orda da açıklarımız var. Gelecek hafta Trabzonspor ile yapacağımız maçta bu pozisyonları verirsek perişan oluruz. Abartmıyorum çünkü daha kaliteli oyuncuları var. Rakibimizi orta sahada karşılayamıyoruz topu alan oyuncu direk kaleye yaklaşıyor. Bu da daha fazla atak yememize neden oluyor. Maç zaten bizim kontrolümüzde geçiyorsa rakip yarı sahayı geçemiyor bile ama ortada seyreden bir maçsa direk kalemize kabul ediyoruz. Buna bir formül bulmalı İsmail Hoca. Trabzonspor maçı öncesi cezalı oyuncumuz bulunmaması bize avantaj sağlayacak. Haftaya Cumartesi günü oynanacak olan Trabzonspor maçı için mutlak galibiyet şart, alacağımız galibiyet rakipleri çıldırtmaya devam edecektir. Eski Hocamız Ersun Yanal, tribünlere nasıl bakar bilemiyorum ama eğlenceli bir maç olacağı kesin. Herkese iyi haftalar.

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol