Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 TAKIMA DESTEK ZAMANI!
TAKIMA DESTEK ZAMANI!
22.12.2014

Sevgili Fenerbahçeliler;

Fenerbahçeli futbolcuların bu sezon gösterdikleri performans taraftarı mutlu etmiyor.Tribünlerin boş olması Futbolcularıda Olumsuz etkiliyor. İsmail Kartal’ı eleştirebiliriz, 4. Yıldızın Fenerbahçe taraftarı için çok önemli olduğu bu sezon da tribünleri boş bırakmakta olmuyor. Kimi taraftarlar Aziz Yıldırım’ı, kimisi İsmail Kartal’ı ve kimisi de Futbolcuları eleştiriyor. Bu Fenerbahçemizi yıpratmaktan, Fenerbahçemizi bölmekten başka bir işe yaramaz.

Biz şahısları değil, Fenerbahçeyi tutuyoruz. Önce bir stadı doldurup takıma destek verelim. Futbolcularımız bu sezon doğru dürüst taraftarın Yüzünü, Desteğini, Kadıköy Atmosferini görmedi. Geçen Sezon Emenike 3 kişiyi peşine takıp goller atarken bu sezon çok mutsuz, Alper gün geçtikçe performansına bir kat daha ekleyerek Fenerbahçe’de formayı hakkıyla giyiyor. Ancak Alper bu performansını Fenerbahçe taraftarlarının önünde yapmak, daha da başarılı olmak, Tribünleri ayağa kaldırmak istiyor. Dünya Yıldızlarından Diego Ribas Kadıköy Atmosferini daha yaşayamadı. Sow O klas gollerini taraftarlar için atmak istiyor. Sahada bitmek tükenmeyen enerjisiyle tanıdığımız Kuyt, bu sezon çok formsuz. Vs. vs….

“BEN FENERBAHÇELİYİM” Takımıma destek olmama engel hiçbir şey yok..!! ceza alıp stada alınmadığımızda, Stadın etrafını doldurup sahadaki futbolcularımıza sesimizi duyuran bizdik. Ne küsmenin ne de kavganın sırası değil. Medyanın manşetlerini okuyoruz; “Fenerbahçe taraftarı bölündü” diye manşet yapıyorlar. Fenerbahçe düşmanları emellerine ulaşmasına izin vermemeliyiz. 4. Yıldız’ın bu sene Fenerbahçe için ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Gün birlik olma günü. Takıma destek olma zamanı.

Biz değil miydik " Sokakta oyna kaldırımda, caddede destek verelim” diyen.
Biz değil miydik,“ 500 Binden fazla taraftarla Bağdat Caddesinde yürüyen. “
Biz değil miydik, “ Ceza alıp tribüne alınmayınca stadın etrafını doldurup Dünya da bir ilki gerçekleştiren.”
Biz değil miydik, “ Küme düşsen de Çubukludan asla vazgeçmeyeceğiz” diyen.
Biz değil miydik, “ SONUNA KADAR FENERBAHÇELİYİZ” diyen.

“ÖNCE TRİBÜNLER DOLSUN, SONRA FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLSUN”

Sevgi ve Saygı İle Kalın…

En Son Haberler
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol