Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Güle Oynaya..‏
Güle Oynaya..‏
13.12.2014

Maça baskılı başladık ancak son haftalarda ilk golü hep kendi kalemizde gördüğümüz için korkuda vardı defansımızda. Alves, cezasını tamamlayıp formasına kavuşmuştu. Bugün pek iş düşmese de defansımız rakibimize kendi kendine pozisyon yaratıp servis etti. İlk golde bunun habercisiydi, biraz rakip hücumcularının beceriksizlikleri birazda kendi defansımızın doğru yerde olup topu çıkarmaları kalemizde başka gol görmememize neden oldu. Attığımız ilk gol ofsaytmış Lig TV sağ olsun gözümüze soka soka gösterdi öğrendik, keşke her takım için aynı sistem yapılsa. Yarının manşetleri acaba bu ofsayt olur mu? Aklıma gelmiyor değil. Emenike, Sow ve Kuyt hala geçen seneyi aratıyorlar ancak bu senenin en iyi performansı sayılabilecek bir oyun ortaya koydular. Emenike harika asisti göz doldurucuydu. Sow ve Kuyt'ın gol atması da kendilerine gelmelerine neden olacaktır. Sıkı çalışmaları lazım gerideyiz çünkü. Gol yollarında çok eksiğiz. Topu çok kolay öldürüyoruz. Orta sahamızda ise bu maç Emre yerine Alper daha iyi iş yapardı çünkü Sivasspor çok boş alan bırakmıştı. Emre istenileni veremiyor zaten, ne kadar yedirmeyiz desek de futbolu doyurmuyor artık. Defansta Caner'e bir şeyler olmuş gibi eski Caner uçmuş yerine balmumu Caner gelmiş eski formuna kavuşursa bu takım dahada canlanır. Bekir değişik bir adam ne yapacağı belli değil. Beşiktaşı yerinden etmek kolay olmayacak, çok formdalar ve hakkınıda veriyorlar. Biz seneyi de düşünmeliyiz bu defans ve forvetin formsuzluğuyla Avrupa'da ne yapabiliriz ki ?! Bunu değiştirmek de bizim elimizde. 4-1 gibi farklı sonuç oyuncularımızın kendine güvenini yerine getirir. Haftaya Kayseri Erciyesspor maçından da galibiyetle dönebilirsek, havaya girip sezon sonunu daha rahat getiririz.

Son olarak biz Fenerbahçeyiz 4 yemeyiz 4 atarız demek istiyorum. Haftaya cuma günü Kayseri Erciyesspor maçında görüşmek üzere. Esen Kalın.

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol