Warning: Undefined array key "kaynaklink" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/yazi1.php on line 9 Niye Nefret Edilir‏
Niye Nefret Edilir‏
01.12.2014

Emre'nin kırmızı kartıyla yazıma başlamak istiyorum. Emre'nin bu hareketiyle Alves'den ne farkı kaldı?! Emre'nin bu kaçıncı kırmızı kartı?! Yok küfür etmedim, yok dokunmadım. Nereye kadar gidecek bu böyle. Şimdide kalkmış özür diliyor. Ben özürünü kabul etmiyorum. Bizim saçlarımıza sinirden stresten aklar düşsün, tırnaklarımızı yiye yiye bitirelim ama Emre Bey yaptığı hareketleri bir özürle kapatsın. Yok öyle bir şey. Öğrenci adamız, ailemizden uzaktayız. Maç izlemeye gideceğim diye yemek yemiyorum, maça gidiyorum ve karşısında hak ettiğimiz futbola bak. Tek sitemim Emre'ye değil, 3 pas üst üste yapamayan futbolcu müsvettelerine. Benim sabrım kalmadı. Hiç bir taraftarımız bu futbolu hak etmiyor. İnanın Şükrü Saraçoğlu'nda harcanan elektriğe yazık. 1 hafta boyunca antreman yap ve sahaya çık saçmala. Biz size saçmalayın diye para ödüyoruz zaten.

İlk 11'de 4 tane bek var; Gökhan, Bekir, Kadlec, Caner. İşte size o mükemmel savunma. 2 Senedir söylüyorum sanırım dahada söylemeye devam edeceğim ''Fenerbahçe'de savunma diye bir şey yok!'' Güç, ruh, azim kalmamış. Tam her şey yoluna girdi ne güzel lideriz derken tekrar söndük. Bu mu 4. yıldızı alacak Fenerbahçe ?! Hiç sanmıyorum. Diyorlar ki rahmetli Süleyman Seba sezonunda Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar. Amaçları o. Peki biz ne diyoruz; Getirin ekmeğinizi yağ sürelim istediğiniz olsun, afiyet olsun. Biz ki her sene hakemlerle mücadele ediyoruz, her sene saha kapatma cezası alıyoruz. Senelerdir cezalarla TFF başkanlarının maaşlarını ödüyoruz. Alışığız bunlara, bu kadar kolay pes etmek bize ve o çubukluya yakışmaz.

Gelelim Galatasaray'ın son maçında ki hakemin bacağına. Tabi ki o da insandır, her hakemin bir takımı tutması normaldir. Her şey zaten orta. Kimi kimin desteklediği, koruduğu bariz şekilde ortadır. Gökhan Gönül hakemi tebrik ediyor ''haklı'' penaltıyı görebildi diye ve yemediği hakaret-küfür kalmıyor.

Değinmeden geçemeyeceğim 2 hafta önce Volkan'ın 2 karışlık yavrusuna, eşine, annesine küfür edip vatan haini diyenler ve bunu diyenleri meşru hale getirenler Atatürk'ün Ege'de denize döktüğü Yunanlılardır, Doğu'da arkamızdan bıçaklayan Ermenilerdir. Sadece Volkan'ın değil her hangi göğsünde Ay-Yıldızı taşıyan, o formayı terleten her oyuncu ne olursa olsun değerlidir. Biz atalarımızdan kadınları özel insanlar olarak öğrendik küfürü hak eden insanlar olarak değil. Ne olursa olsun kadınlara küfür etmemeliyiz, onlar annedirler.

Bir takım düşünün ki son 12 yılın en az penaltı kullanan takımı olsun ama son sezonda aldığı 4-5 penaltı batsın. Alta ki grafikte 2002-2012 yılları arasında ki penaltı verileri vardır. O çok bilmiş taraftarlar açsınlar da bir baksınlar.





Amaç gerçekleri konuşmak ise buyrun size gerçekler. Ama bunlar kimsenin umrunda değil. ''Spor yorumcuları'' hala verilmeyen penaltıyı değilde verilen penaltıyı konuşuyorlar. Volkan'da topa ceza sahası dışında eliyle müdahale ettiği söyleniyor! O pozisyonuda kanıtlayalım:



Resimde de gözüktüğü gibi kolu ceza sahası içinde kalıyor yani burada da kırmızı diyenler bir kez daha morarıyor. Her şeyin bir kanıtı vardır işte. Haftaya Cumartesi günü Balıkesirspor ile maçımız var. Eski maçlara sünger çekebilirsek kazanırız, eğer çekemezsek Balıkesirspor'un 2 galibiyeti bize karşı olur. Hepinize Fenerbahçe kadar güzel haftalar.

En Son Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol