Ali Koç: 'Hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız'
10.04.2019



Kimse akıllarımızdan armamızı, hafızamızdan sarı-laciverti, kalplerimizden Fenerbahçe’yi silemez!

Kahpe bir saldırı yüzünden 4 Nisan tarihe kara leke olarak geçti. Ama bir başka 4 Nisan’da hep birlikte yeni bir tarihi yazmak için bir aradayız! 4 Nisan bizim bağımsız yarınlarımız için hep birlikte yazacağımız hikayenin ilk günü.

4 Nisan’da; el ele, gönül gönüle vererek bir asrı devirmiş köklü Çınarımızı aydınlık yarınlara taşıyacak, yeni dallarıyla daha çok güçlenmesini sağlayacak ve yakın tarihimizde bir ilk olan FENER OL kampanyamızı başlattık.

Peki bu kampanyamız neden önemli?

Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki FENER OL, her ayrıntısı titizlikle planlanarak hayata geçirildi. Ayrıca bu kampanya kulübümüzün ekonomik özgürlüğüne kavuşması için belirlediğimiz stratejinin ilk adımlarından ve dönüm noktalarından bir tanesidir.

Sizlerin de bildiği üzere Fenerbahçemiz için bu onurlu göreve talip olmamdaki en önemli sebep, kulübümüzün finansal bağımsızlığını tehdit edecek noktaya gelen mali sorunlara acilen tedbirler alınması ve çözümler üretilmesi zorunluluğuna olan inancımdı.

İçinde bulunduğumuz durumu ancak ve ancak gerçekçi bir planlama, sabırlı ve disiplinli bir mali yönetim, camiamızın bir seferberlik ruhu içinde topyekûn kulübümüze sahip çıkarak atlatabileceğimizi çok açık bir şekilde anlatmıştım.

Kongremizden önce üzerimize düşen fedakarlıkları yapacağımızı defalarca ifade etmiştik. Bu sözümüzü yerine getirdik. Bununla beraber kısa vadede mali açıdan kulübümüzü rahatlatacak tedbirleri de aldık. Gerçekleştirdiğimiz bu finansal adımlar önceki dönemden kalan yükümlülüklerimizi ve 10 aylık nakit akış ihtiyacımızı karşılamaya ancak yetti.

Sıra ekonomik özgürlüğümüz için planladığımız ikinci adım olan destek kampanyamızı harekete geçirmekte idi. Bu sebeple FENER OL dedik.

[3/6]
ÖNCEKİ
SONRAKİ
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol