Fenerbahçe için şok sözler!
05.03.2018



Mazeretim var! - Ersin Düzen / Vatan

ÖNCE taraftardan başlayalım… Madem kombinen var, maça git; gitmeyeceksen bari başkasına devret, o gitsin. F.Bahçe güya şampiyonluğa oynuyor, tribünlerin büyük bölümü boş. Statta, rakibe baskı yapacak atmosfer yok. Türk Telekom Stadı ve Vodafone Park’ta maç izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz! MAÇA gelirsek, ilk yarının özeti şu; önce savunma diyen ve takımı 3 gol yiyen Aykut Kocaman’a karşı, savunmayı muazzam uygulayan Akhisarspor’un gövde gösterisiydi. Cesur oynayan, disiplinli ve kora kor mücadele eden Akhisarspor’da Mustafa Yumlu ve Caner’in yanı sıra Muğdat ve Sissokko başroldeydi. İşin hücum tarafında ise Seleznov’un tecrübesi, Eray ve Larsson’un dinamizmi öne çıktı. Hakkını verelim, her futbolcu üzerine koyarak oynadı.

F.BAHÇE, ilk golü yedikten sonra ciddi bir baskı kurdu. Lakin, oyun ceza alanı çevresinde olsa da, bu baskının karşılığında tek pozisyon yoktu. Fark 2’ye çıkınca, o baskı durdu, Akhisarspor’un tedirginliği de ortadan kalktı. Bu kez başa baş giden bir maça döndü. F.Bahçe’de sahanın en iyisi Hasan Ali’nin kaçırdığı gol, ilk yarıda akılda kalan tek pozisyondu.

ZAFER ARTIK UZAKTA!

2.yarıya taraftarın desteği ile giren F.bahçe, ceza alanında daha fazla çoğaldı. Fernandao’nun yalnızlığı bitti, gol geldi. Akhisar’ın hemen karşılık vermesi, maçın kırılma anlarından biriydi. Bir diğer kırılma anı ise bitime 20 dakika kala farkın bire inmesiydi. Soldado hamlesi ile F.Bahçe rakibini tamamen geriye yasladı.

DANY’NİN girişiyle, defans bloğunu duvara çeviren rakibe karşı Mehmet Ekici’yi kenarda o kadar bekleten Aykut Hoca’ya şaşırmamak elde değil; ki bence devrede girmeliydi!

SÜRE azaldıkça, oyuncu değişiklikleri ve fauller ile maçın temposu düştü, Akhisar bu bölümü de çok iyi kullandı. Bırakın yenilgiyi, beraberliğe bile tahammülü olmayan F.Bahçe, şampiyonluğa artık çok uzak! Bu haftaya kadar hakemleri mazeret gösteren Aykut Hoca’nın bakalım bundan sonra mazereti ne olacak!

[1/11]
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol