Spor yazarları Fenerbahçe - Kasımpaşa maçını değerlendirdi
04.12.2017



Kadıköy’de resital | Ersin Düzen - Vatan

DÜN akşam maçı izleyen her F.Bahçeli müthiş keyif almıştır. Muazzam bir oyun vardı. Taraftarın desteği, takımın coşkusu ve hırsı ile sezon başından bu yana beklenen oyun buydu.

GIULIANO-Dirar ve Şener üçlüsü sağ kanadı felç etti. Sarı-lacivertliler rakip alana yerleştikten sonra dönen her topu aldı, Kasımpaşa’nın elini kolunu bağladı. Kasımpaşa, son 4 hafta oldukça formda ve tehlikeli oyuncuları var. Hiç izlemeyen biri, ligin en vasat takımı diyebilir. Oysa bu görüntüyü oluşturan F.Bahçe’nin ta kendisiydi.

AYKUT Kocaman, De Souza-Mehmet Topal ikilisi ile savunma güvenliği arttırdı. Arkalarında iki iyi stoperle ayağı yere daha sağlam basan F.Bahçe’nin sıkıntısı hücum etkiliğiydi. Dünün farkı, bu sorunun aşılmasıydı. Herkes hareketli, birbirine yakın. Ayağında top olan her oyuncunun 1 değil 2 pas alternatifi vardı. Futbola adeta hasret kalmış oyuncu topluluğu Giuliano’nun orkestra şefliğinde son dönemin en etkileyici resitalini sundu.

YENİDEN BAŞLADI
İLK yarı şanssız bir golle bitse de, 2. devre F.Bahçe aynı motivasyonla aynı oyunu ortaya koydu. İki devre arasındaki fark, skorun değişmesiydi. Aslında ilk 30 dakikanın hakkı 3 goldü. Bu oyunda beklerin katkısını vurgulamak gerekir. Şener harikaydı. İsmail kendine biraz daha güvense aynı etkiyi yaratabilirdi.
Alper, ilk kez forvette görev yapsa da, sırıtmadı. Aksine, orta saha özelliği olduğu için dünkü dinamizme ekstra katkı sağladı.

SEZON F.Bahçe için başladı...

[3/10]
ÖNCEKİ
SONRAKİ
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol