Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 'Ben kulübün çalışanıyım' | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
14:32 | Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde        -        14:31 | Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol        -        14:30 | Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....        -        10:02 | Kilidi açamayan çilingir: Szymanski        -        19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
'Ben kulübün çalışanıyım'
08.10.2015 - 02:14
Editör:

Hakkında yöneticileri Samandıra'ya almadığı yönünde haberler çıkan Terraneo, bu iddialara açıklık getirdi.

Hakkında yöneticileri Samandıra'ya almadığı yönünde haberler çıkan Terraneo, bu iddialara açıklık getirdi.

“Bu spekülasyonlar çok komik. Hem başkanımızın hem de yönetim kurulumuzun futbol takımımız üzerinde etkin görevleri vardır. Onlar isterlerse gelirler de denetlerler de. Ben parasını F.Bahçe’den kazanan bir profesyonelim.”

F.BAHÇE’NİN yaz döneminde yaptığı dünyaca ünlü transferlede aktif rol oynayan ve camianın sevgilisi haline gelen sportif direktör Terraneo, transfer sürecinin dışında adının medyada yer almasından oldukça rahatsız. Tecrübeli idareci hakkında çıkan “Yöneticileri Samandıra Tesisleri’ne almıyor” haberlerine tepki gösterirken, “Ben kulübün çalışanıyım” sözleriyle yöneticilere böyle bir yasak koyamayacağını açık şekilde dile getirdi.

HEM başkan Aziz Yıldırım’ın hem de yönetim kurulu üyelerinin diledikleri zaman tesislere gelebileceğinin altını çizen İtalyan idareci, şu sözlerler yaşanan süreçle ilgili bilgiler verdi:

‘ÇOK RAHATSIZIM’

“BENİM başkanımızı ve yöneticilerimizi Samandıra’nın kapısından içeri sokmadığım şeklindeki haberler çok komik. Hem başkanımızın hem de yönetim kurulumuzun futbol takımı üzerinde etkin görevler vardır. Onlar ne zaman isterlerse gelirler de denetlerler de. Sorumlulukları olan bu kişilerin en doğal hakkıdır bu.

BEN ise profesyonel bir sportif direktör olarak yönetimimiz ile futbol takımımız arasındaki bağlantıyı kurarım. Ayrıca futbolcuların saha içi ve saha dışı dertlerini dinlerim. Herkes benim bu kulüpten para kazanan biri olduğumu ve bu kulübün bir çalışanı olduğumu bilsin. Bu konularla daha fazla medyada yer almak istemiyorum. Son günlerde yaşananlardan rahatsızım. Zaten bu durumla ilgili olarak başkanımız da medyaya açıklama yaptı. Üzerine daha fazla yorum yapmak anlamsız.” (Sampiy10)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Terraneo
Aciklama
Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol