Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 Bir kulüpten ötesi! | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
10:02 | Kilidi açamayan çilingir: Szymanski        -        19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Bir kulüpten ötesi!
02.09.2015 - 03:56
Editör:

Danimarka Milli Takım kampında Milliyet’e konuşan Simon Kjaer, sarı-lacivertli formayı giymenin fantastik bir şey olduğuna ...

Danimarka Milli Takım kampında Milliyet’e konuşan Simon Kjaer, sarı-lacivertli formayı giymenin fantastik bir şey olduğuna değindi, “İyi bir futbol takımıyız ama Fenerbahçe yalnızca bir futbol takımı değil” dedi.

Fenerbahçe’nin bu sezon Fransa’nın Lille takımından transfer ettiği Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, ülkesinin 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Arnavutluk ve Ermenistan’a karşı oynayacağı iki önemli karşılaşma öncesi ayağının tozuyla geldiği Helsingör kentindeki milli takım kampında Milliyet’e konuştu.

Fenerbahçe kulübüyle birlikte taraftar atmosferini yaşamanın ve insanların ne kadar ilgili alakalı olduklarını görmenin fantastik bir şey olduğuna değinen Kjaer, ”İyi bir futbol takımıyız ama Fenerbahçe yalnızca bir futbol takımı değil. Kulüp o kadar çok insanla alakalı ki her gün bunu görüyor, hissediyor ve soluyorum. Yeni bir kültürü öğrenmek, her gün yeni yeni pozitif şeylere tanık olmak mutluluk veriyor. Zamanla daha fazlasını öğreneceğim” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalamadıkları için hayalkırıklığı yaşadıklarının altını çizen Danimarkalı oyuncu, yeni bir takım olduklarını ve her ne kadar yeni futbolcular alınsa da başka takımlarda da görüldüğü gibi takım yerine oturana kadar zamana ihtiyaç duyulduğunu kaydetti. UEFA Avrupa Ligi’nde gidebildikleri en iyi yere kadar gitmek istediklerini ve bunu zamanın göstereceğine değinen Kjaer, Türkiye’de tek hedeflerinin lig şampiyonluğunu kazanmak olduğunun altını çizdi.

‘Hiç konuşmadık’

Fenerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyı transfer görüşmelerinde masaya getirdiği ve böyle olayın yaşanmayacağına dair garanti istediği yönünde yapılan haberlere tepki gösteren Kjaer, “Yöneticilerle aramızda kesinlikle böyle bir konuşma geçmedi. Hiçbir gazeteci ile de bu konuda konuşmadım” dedi.

‘Hoca ne istediğini iyi biliyor’

Teknik patron Vitor Pereira’nın takımla ilgili belirli düşünceleri olduğuna değinen Kjaer, “İyi bir hoca ve yöneticiliği mükemmel. Aynı zamanda oynatmak istediği stili çok iyi biliyor” dedi. (Skorer)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Kjaer
Transfer
Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol