Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 Kuyt'ın yerine CR7 lakaplı yıldız! | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:53 | Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı        -        13:29 | Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..        -        22:02 | Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı        -        18:31 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Kuyt'ın yerine CR7 lakaplı yıldız!
27.04.2015 - 10:51
Editör:

Fenerbahçe’nin Gent forması giyen Nijeryalı yıldızla ilgilendiği iddia edildi.

Fenerbahçe’nin Gent forması giyen Nijeryalı yıldızla ilgilendiği iddia edildi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun planlarını yapıyor. Transfer çalışmalarını hızlandıran sarı-lacivertli ekibin, Gent forması giyen Nijeryalı Moses Simon’u izlediği iddia ediliyordu. Bu iddia ile ilgili Nijerya basınında da bir haber yayınlandı.

Emmanuel Emenike'nin Fenerbahçe'de oynamasından dolayı 19'luk genç Nijeryalı'nın sarı-lacivertlilerle olan durumunu yakından takip eden Nijerya basını, Simon için Fenerbahçe'nin karşısına ciddi rakiplerin çıktığını yazdı.

Lakabı Nijeryalı Ronaldo

'Nijeryalı Ronaldo' lakaplı Moses Simon için Borussia Mönchengladbach, Eintracht Frankfurt, VfB Stuttgart, Borussia Dortmund, Ajax ve PSV'nin girişimlerde bulunduğu, özellikle Mönchengladbach ile Frankfurt'un girişimlerini hızlandırdığı belirtildi.

Kuyt'ın yerine aday

Hollandalı futbolcu Dirk Kuyt'un bölgesine oynayan, sol kanat ve forvette de görev alabilen yıldız adayı, Slovak temsilcisi Trencin’deki patlamasının ardından devre arasında 800 bin Avro'ya Gent'e gelmişti. Şu andaki bonservis bedeli 4 milyon Avro olan Moses Daddy-Ajala Simon'un kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Yabancı sınırının değişecek olmasından dolayı genç ve potansiyel yıldız adaylarını takibe alan Fenerbahçe yönetiminin sezon sonunda yapacağı Simon hamlesi merakla beklenmeye başlandı.

Bu sezon Trencin ve Gent formalarıyla 36 maça çıkan genç oyuncu, 16 gol atarken 11 de asist yaptı. (SporX)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Dirk Kuyt
Transfer
Gent
Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol