Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 Aziz Yıldırım'ın vereceği karar ortalığı karıştıracak | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
14:32 | Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde        -        14:31 | Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol        -        14:30 | Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....        -        10:02 | Kilidi açamayan çilingir: Szymanski        -        19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Aziz Yıldırım'ın vereceği karar ortalığı karıştıracak
31.05.2016 - 12:12
Editör:

Fenerbahçe'de herkes Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısına kilitlenmiş durumda.

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan "ikinci kayıp yıl" için tam anlamıyla bir sürek avı başlamış durumda... bu da tam anlamıyla bir sessizliğe neden oluyor. Geçmiş yılların aksine kaçan şampiyonlukları unutturmak için transfere yüklenmeyi kafasından çıkaran Başkan Aziz Yıldırım, teknik direktör Vitor Pereira'dan Samandıra'da görev yapan en düşük rütbeli çalışana, yönetim kurulunda yer alan yedek üyeden, kendisine kadar rapor hazırlanması talebinde bulundu. Kulüpte görev alan herkesin hazırlayacağı bu raporlar Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında masaya yatırılacak, eylem planı konuşulacak. Özellikle Yıldırım'ın kendi hataları ile ilgili bir rapor hazırlayacağını söylemesi ise yönetim kurulunda şaşkınlıkla karşılandı. Herkes bu rapora kilitlendi.

Pereira kararı istifa getirebilir

Fenerbahçe'nin Salı günü yapacağı toplantı öncesinde tam bir fırtına öncesi sessizlik durumu hakim... yapılan akıl almaz harcamalara rağmen "elde 0" olması yönetim kurulunda yer alan bazı isimleri rahatsız etmiş durumda. Özellikle Aziz Yıldırım'a yakınlığı ile bilinen Mahmut Uslu, Vitor Pereira yüzünden bir adım geride kalırken, Ali Koç'un kontenjanından yönetime giren Ozan Balaban da aynı sıkıntıyı yaşıyor. Salı günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Başkan'ın tüm yönetim kurulunu karşısına alarak Portekizli teknik adamla devam kararı almasının bazı istifalara bile neden olabileceği ise gelen bilgiler arasında.


BU HABERE EMOJÄ°YLE TEPKÄ° VER!

Etiketler:
Fenerbahçe
Aziz Yıldırım
Diğer Haberler
Derbinin kaderi Livakovic ve Mert Günok'un ellerinde
Fenerbahçe-Beşiktaş derbilerinin şifresi ilk gol
Fenerbahçe - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Hangi kanalda....
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol