Warning: Undefined array key "seo" in /customers/b/8/f/fenerkolik.org/httpd.www/haber1.php on line 1 Pereira doğruyu buldu! | FenerKolik
Son Eklenen Haberler!
10:02 | Kilidi açamayan çilingir: Szymanski        -        19:01 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        22:51 | Şampiyon Fenerbahçe Opet        -        09:35 | Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"        -        20:46 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Pereira doğruyu buldu!
30.04.2016 - 00:19
Editör:

Vitor Pereira, Galatasaray, Mersin ve Trabzonspor maçlarında müthiş bir futbol ortaya koyan kadroyu bozmayacak. Gaziantep karşısında ...

Vitor Pereira, Galatasaray, Mersin ve Trabzonspor maçlarında müthiş bir futbol ortaya koyan kadroyu bozmayacak. Gaziantep karşısında hücum hattı yine Nani-Volkan-Alper-Van Persie’den oluşacak.

Sezon boyunca kadro tercihleri çok eleştirildi. Yaptığı oyuncu değişiklikleri nedeniyle birçok kez eleştiri oklarının hedefi oldu.

Vitor Pereira, sonunda doğru yolu buldu. Şampiyonluk yolunda çok kritik haftalara girilirken, Fenerbahçe bu sezonki en iyi futbolunu oynamaya başladı. Üstelik farklı galibiyetler de peş peşe geldi. Portekizli teknik adam, Galatasaray maçına kadar Diego Ribas’tan vazgeçmiyordu.

Dönüm noktası derbi

Brezilyalı yıldızı oynatmadığında ise yerine Ozan Tufan’ı görevlendiriyordu. Ancak derbiyle birlikte forvet arkası hattı Volkan Şen-Nani-Alper Potuk’a döndü. Forvette ise Van Persie birinci tercih oldu. Fenerbahçe, Galatasaray’ı yenemedi belki ama sayısız pozisyona girdi. Hemen ardından Mersin İdmanyurdu karşısında aynı hücum hattı, güzel futbolun 4-1’lik galibiyetle süslenmesinde büyük pay sahibi oldu.

Mahşerin 4 atlısı!

Kupadaki Konya maçında forvette Fernandao oynarken, onun arkasında yine Nani, Alper ve Volkan Şen görev yaptı, Fenerbahçe 3-0 kazandı. Trabzon deplasmanında da aynı ekip iş başındaydı, Kanarya 4-0’la zafere uzandı.

Vitor Pereira geç de olsa bulduğu doğru kadroyu bundan sonra bozmamaya kararlı. Yarın akşamki Gaziantepspor maçında da Nani-Volkan-Alper-Van Persie dörtlüsü, Fenerbahçe’nin gol silahı olacak.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Vitor Pereira
Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol