Son Eklenen Haberler!
11:07 | Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti        -        10:49 | Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki        -        10:48 | Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!        -        10:46 | Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı        -        12:13 | Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!        -        12:07 | Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!        -        11:53 | Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu        -        11:50 | Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!        -        11:49 | Fenerbahçe'den ayrılan Okan Özkan'dan olay sözler! 'Baskılara dayanamadım'        -        08:45 | Juventus'tan Dusan Vlahovic kararı!
Emre'den Terim ve tokat yorumu!
14.02.2015 - 21:20

Süper Lig'de Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de Gaziantepspor'u 5-0 yenen Fenerbahçe'de kaptan Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olduklarını ve hafta içi Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın 'tokat' örneğini de değerlendirern Emre, "Başkanlar iddialar konuşmak zorundalar. Herkes kendi camiasını temasil ediyor. Başkanların konuşmasına başkanlar kcevap versin. Şampiyonluğun en büüyk adaylardan biriyiz. Bizim tek hedefimiz sezon sonunda 4. yıldızı takmak. Bugün Sevgilerler Günü. Çiçeğe karşı çiçek verdik. Hava alanında bana karşı küfür olmadı. Bu çiçeği al Aziz Yıldırım'a götür dediler. Başka camianın olayıyla benim konuşmam doğru olmaz. Fatih Hoca ile benim hukumum çok farklı. Zamanında bizim adımıza ders olmuştur." şeklinde konuştu.

Gaziantep karşısında şanslı olduklarını da belirten Emre, "Gaziantepspor maçın başında çok kısmetsizdi. Gol yeseydik daha da başka bir maç olabilirdi. 10. dakikadan sonra çok pozisyon verdik. 2. golü atmamız maçın kırılmasına sebep oldu. Saha faktörleri de çok önemliyidi. İlk yarı atak yaptığımız taraf çok yumulaşaktı. İkinci yarıda atak yaptığımız alan daha iyiydi. 10. dakikadan sonra 35 dakikada kısmetliydik." dedi. (SporX)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Emre Belözoglu
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Duran sonra bir imza daha! Devin Özek İtalya'ya gitti
Ümit Özdağ’dan Fenerbahçe sponsoruna tepki
Fenerbahçe'nin stadyum ve forma göğüs sponsoru belli oldu!
Fenerbahçe Beko, Tarık Biberovic ile uzattı
Fenerbahçe'nin gözü kulağı Gyökeres'te!
Fenerbahçe'ye transferde dev rakip!
Fenerbahçe'de sürpriz gündem: Kerem Aktürkoğlu
Miha Zajc'a Süper Lig'den üç talip!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam