Son Eklenen Haberler!
11:31 | Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız        -        11:22 | Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz        -        11:21 | Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik        -        11:15 | Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe        -        11:38 | Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım        -        10:28 | Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...        -        10:25 | Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!        -        10:23 | Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon        -        10:22 | Partizan 87–99 Fenerbahçe Beko        -        13:47 | Milan Skriniar'ın talipleri artıyor!
Fenerbahçe'ye dönecek mi? Menajeri açıkladı
17.12.2014 - 19:07

Semih Şentürk'ün temsilcisi FIFA menajeri Ogün Erdem, tecrübeli golcününFenerbahçe'ye dönmek için bir girişiminin olmadığını söyledi.

Semih Şentürk'ün temsilcisi FIFA menajeri Ogün Erdem, tecrübeli golcününFenerbahçe'ye dönmek için bir girişiminin olmadığını söyledi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdem, "Semih'in performansı ve golleri arttıkça buna benzer iddialar gündeme geldi. Aziz Yıldırım'ın 'Ben olduğum sürece kapıdan içeri giremez' dediği iddia ediliyor. Ama bu doğru değil. Biz geçen sezon, Ocak ayında, gayet dostça ayrılmıştık. El sıkışarak ayrıldık. Herhangi bir kırgınlık yok. Onlar bize çok büyük anlayış göstermişti. Biz de aynı şekilde davrandık" dedi.

Fenerbahçe'ye dönmesi gerçek bir sürpriz olur

Semih'in yıllarca Fenerbahçe'ye emek verdiğini hatırlatan Erdem, "Eğer böyle bir şey gündeme gelecekse, Semih hiç kimseyi araya sokmaz. Direkt kendisi arar ve söyler. Ayrıca Fenerbahçe'ye dönmesi şeklinde bir gelişme gerçekten sürpriz olur. Başakşehir'de son derece mutlu. Tüm konsantrasyonu takımının üzerinde. Gerçekten çok mutlu. Dolayısıyla bir değişiklik yapacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Serdar Kesimal için bir teklif yok

Fenerbahçe'de forma giyen Serdar Kesimal'in de temsilciliğini yapan Ogün Erdem, tecrübeli savunma oyuncusunun Sivasspor'a transfer olacağı iddiasıyla ilgili olarak, "Böyle bir şey yok. Serdar, Fenerbahçe'nin sözleşmeli oyuncusu. Daha bir buçuk yıllık kontratı var. Bize teklif gelmedi. Fenerbahçe'ye gelseydi; bundan bizim de haberimiz olurdu. Ama Ocak ayı için teklif gelirse ilk yarı bittikten sonra kulüple oturulup, konuşulur" dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
semih sentürt
menajer ogün erdem
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız
Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz
Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik
Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe
Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...
Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!
Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Ferencvaros
27.11.2025 | 20:45
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam