Son Eklenen Haberler!
16:45 | Fenerbahçe'nin UEFA'da rakibi belli oldu        -        16:43 | Fenerbahçe, TFF'ye bildirdi! Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'e kiralandı        -        16:42 | Tedesco: 'Kötü bir maç çıkardık'        -        16:41 | FCSB 1-1 Fenerbahçe        -        13:38 | Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi        -        13:37 | FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!        -        20:22 | Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'        -        20:18 | Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'        -        22:49 | Domenico Tedesco: 'Sezon hala çok uzun'        -        22:48 | Musaba: 'Panik yapmaya gerek yok!'
İsmail Kartal: “Güzel mücadele oldu“
24.11.2014 - 22:23

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Türk futbolu adına güzel bir maç olduğu belirterek, “Kalan 6 maçın 6’sını kazanarak, ikinci yarıya iyi başla....

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Türk futbolu adına güzel bir maç olduğu belirterek, “Kalan 6 maçın 6’sını kazanarak, ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan İsmail Kartal, “Maça iyi başlamadık, erken gol bizi tedirgin etti. Sonrasında oyunda dengeyi bulduk, ilk yarı hakimiyetimizde oynanır gibi oldu. Pozisyon da bulduk, rakibin de pozisyonları vardı. İkinci yarıda ise değişikliklerle dengeyi bulduk. Her iki takım da kazanabilirdi” değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor’un iyi mücadele eden bir takım olduğunu ifade eden İsmail Kartal, “Tempolu oynayan, formda bir takım Bursaspor. Türk futbolu adına güzel bir maç oldu bugün. İki takım oyuncuları da güzel mücadele ettiler. 1-1 berabere kaldık, deplasmanda 1 puan için mutluyum” dedi.

İlk yarıda oyundan aldığı Caner’in kendisine tepkisi ve ardından özür dilemesini de yorumlayan İsmail hoca, “Caner bizim 24 kişilik kadromuzun bir oyuncusu, bir parçası.. Genç bir oyuncu.. Böyle atmosferi, gerilimi yüksek bir maçta istem dışı bir hareket yapmıştır. Ben onun ağabeyi, babası gibiyim, antrenörüyüm.. Onun bir anlık gafletine veriyorum bu hareketi. Olabilir böyle şeyler, biz bir aileyiz, içimizde hallederiz. Ben Caner’i tanıyorum, kalbi temiz çocuk. Konu kapandı, bizim için sorun yok” ifadelerini kullandı.

Kolay gibi gözükse de puan aslanın ağzında diyerek fikstürü de yorumlayan İsmail Kartal, “Önemli olan kazanmak. Kazanınca anlamı oluyor, yoksa fikstürün anlamı yok. Kalan 6 maçın 6’sını kazanmak ve ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Umarım 6 maçı da kazanırız ve ligi iyi bir yerde bitiririz” dedi.

İsmail hoca, ayrıca iğnelerle oynayan Gökhan Gönül’ün ağrılarına rağmen fedakarlıkta bulunduğunu ifade ederken, “Gökhan’a ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu (Fenerbahce.org)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin UEFA'da rakibi belli oldu
Fenerbahçe, TFF'ye bildirdi! Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'e kiralandı
Tedesco: 'Kötü bir maç çıkardık'
FCSB 1-1 Fenerbahçe
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi
FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'
Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam