Son Eklenen Haberler!
10:48 | Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki        -        10:45 | Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"        -        10:44 | Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'        -        10:43 | İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'        -        10:41 | Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!        -        01:36 | Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:36 | Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu        -        01:35 | Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor        -        12:37 | Fenerbahçe - Trabzonspor maçının VAR hakemi belli oldu!        -        12:36 | Fenerbahçelileri endişelendiren fotoğraf!
İsmail Kartal: “Güzel mücadele oldu“
24.11.2014 - 22:23

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Türk futbolu adına güzel bir maç olduğu belirterek, “Kalan 6 maçın 6’sını kazanarak, ikinci yarıya iyi başla....

Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Türk futbolu adına güzel bir maç olduğu belirterek, “Kalan 6 maçın 6’sını kazanarak, ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz” dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan İsmail Kartal, “Maça iyi başlamadık, erken gol bizi tedirgin etti. Sonrasında oyunda dengeyi bulduk, ilk yarı hakimiyetimizde oynanır gibi oldu. Pozisyon da bulduk, rakibin de pozisyonları vardı. İkinci yarıda ise değişikliklerle dengeyi bulduk. Her iki takım da kazanabilirdi” değerlendirmesinde bulundu.

Bursaspor’un iyi mücadele eden bir takım olduğunu ifade eden İsmail Kartal, “Tempolu oynayan, formda bir takım Bursaspor. Türk futbolu adına güzel bir maç oldu bugün. İki takım oyuncuları da güzel mücadele ettiler. 1-1 berabere kaldık, deplasmanda 1 puan için mutluyum” dedi.

İlk yarıda oyundan aldığı Caner’in kendisine tepkisi ve ardından özür dilemesini de yorumlayan İsmail hoca, “Caner bizim 24 kişilik kadromuzun bir oyuncusu, bir parçası.. Genç bir oyuncu.. Böyle atmosferi, gerilimi yüksek bir maçta istem dışı bir hareket yapmıştır. Ben onun ağabeyi, babası gibiyim, antrenörüyüm.. Onun bir anlık gafletine veriyorum bu hareketi. Olabilir böyle şeyler, biz bir aileyiz, içimizde hallederiz. Ben Caner’i tanıyorum, kalbi temiz çocuk. Konu kapandı, bizim için sorun yok” ifadelerini kullandı.

Kolay gibi gözükse de puan aslanın ağzında diyerek fikstürü de yorumlayan İsmail Kartal, “Önemli olan kazanmak. Kazanınca anlamı oluyor, yoksa fikstürün anlamı yok. Kalan 6 maçın 6’sını kazanmak ve ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Umarım 6 maçı da kazanırız ve ligi iyi bir yerde bitiririz” dedi.

İsmail hoca, ayrıca iğnelerle oynayan Gökhan Gönül’ün ağrılarına rağmen fedakarlıkta bulunduğunu ifade ederken, “Gökhan’a ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu (Fenerbahce.org)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ahmet Metin Genç'e tepki
Kerem Aktürkoğlu: "Fenerbahçe formasını hep hayal ettim"
Ederson: 'Daha fazla gol atabilirdik'
İsmail Yüksek: 'Kazanmayı hak ettik'
Archie Brown'dan Kerem Aktürkoğlu açıklaması!
Yönetim Kurulu Üyemiz Hulusi Belgü, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Domenico Tedesco, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu
Fenerbahçe 1-0 Trabzonspor
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam