Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Ali Şansalan'a tepki
17.10.2021 - 23:04

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Trabzonspor maçının hakemi Ali Şansalan'a tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadaki hakem kararları hakkında konuşan Erol Bilecik "Bu akşam bizim için, Fenerbahçe camiası için kabul edilemez bir akşam. Maçın 23. dakikasına kadar bakılınca, 1-0 önde giden muazzam bir takımımız var. Bu şekilde gitseydi, hakemin herhangi bir müdahalesi olmasaydı, adaletli şekilde devam eden bir maç olsaydı, biz bu maçı muhtemelen 2-0 veya 3-0 bitirmiş olabilirdik. 23. dakikaya geldiğimiz zaman hakikaten 22 kişilik maç 22 kişi devam etti. Biz 10 kişi kaldık, diğer takım 12 kişi devam etti. Bütün kabul edilemez dediğimiz noktanın temel unsuru Sayın Hakem Bey. Hakeme bakıldığı zaman sadece sahada oynayan futbolcuların emekleri katletilmedi. Bütün camianın, teknik kadronun, yönetim kurulunun emekleri katledildi. Esefle kınıyoruz. Bunu hiçbirimiz hak etmedik Fenerbahçe camiası olarak. Ben şuna inanmıyorum, Sayın Hakem Bey yastığına kafasını koyduğu zaman nasıl uyuyacak, nasıl vicdanı rahat uyanacak merak ediyorum. Bunu kendisine bırakıyorum. Bu akşam resmen katledilen bir maç vardı. Bunun altını çizmek isterim." dedi.

Erol Bilecik ayrıca "Söyleyecek bir şey yok. 23. dakikadan sonra maç belirgin bir noktada devam etti. Olmayan sarı kartlar verildi." ifadelerini kullandı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Erol Bilecik
Trabzonspor
aciklama
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam