Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Fenerbahçe Aaron Boupendza transferini bitiriyor
27.02.2021 - 11:02

Rus ekibi Krasnodar'ın kapısından dönen Hatayspor'un Gabonlu golcüsü Aaron Boupendza için flaş bir açıklama geldi.

Radyaspor'a konuşan Hatay'ın basın sözcüsü Rahmi Vardı, F.Bahçe'nin de Boupendza'ya talip olduğunu belirterek, "Açıkçası oyuncumuzun Türkiye'de kalıp, Türkiye'de hizmet etmesini isteriz. F.Bahçe'nin almasını isteriz. G.Saray da alabilir. Türkiye'den ve yurt dışından 6-7 kulüp teklif getirdi. Kimisi takas önerdi, kimisi teklif. Rusya'dan bir kulüp var. Dinamo Kiev talip. Türkiye'den de F.Bahçe açık açık oyuncuyu istiyor. Fener iyi bir teklif yaptı" ifadelerini kullandı.

G.SARAY'IN TEKLİFİ 6 MİLYON €

Hatay, Krasnodar ile 8.5 milyon euro karşılığında anlaşma sağlamıştı. Sonraki satıştan %20'lik pay anlaşması da yapılmıştı. Ancak Rus ekibi Boupendza ile anlaşma sağlayamayınca bu transfer gerçekleşmedi. G.Saray devre arası transfer döneminin son günlerinde Hatay'a 6 milyon euroluk bir teklif yapmıştı ancak bu teklif geri çevrilmişti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, görüşmelere devam ediyor. Belözoğlu sezonun bitimiyle başarılı golcünün transferini sonlandırmayı planlıyor.

TÜM FORVETLERİ GERİDE BIRAKTI

Hatay formasıyla 23 maça çıkan Gabonlu forvet Boupendza 18 kez fileleri havalandırdı. 1442 dakika sahada kalan oyuncu, 80 dakikada 1 fileleri sarsıyor. Fener'de santrfor pozisyonunda oynayabilen Samatta (18 maç 4 gol), Mame Thiam (20 maç 6 gol), Papiss Cisse (19 maç 4 gol) ve Valencia (20 maç 4 gol), ilk 25 maç sonunda toplam 18 gol buldu. (Akşam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
boupenza
transfer
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam