Son Eklenen Haberler!
08:58 | Kante en iyi 11'de        -        08:57 | Kerem Aktürkoğlu: "Eski Kadıköy ruhunu geri getirmeliyiz"        -        08:56 | Fenerbahçe Ederson'a atılan madde için açıkladı: "10 kişi hakkında işlem yapıldı"        -        12:42 | Anderson Talisca'dan Galatasaray derbisi sözleri! "Kupayı alacağız"        -        12:36 | Fenerbahçe'de Nene mutluluğu!        -        02:04 | Domenico Tedesco: "Bu akşamın keyfini çıkarmamız gerekiyor"        -        02:03 | Ali Gürbüz: "Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyoruz"        -        02:02 | Anderson Talisca: 'Elimden gelenin en iyisini yapıyorum'        -        02:01 | N'Golo Kante: 'Her geçen gün arkadaşlarımı ve ligi daha iyi tanıyorum'        -        02:00 | Ederson Moraes: 'Hata lüksümüz yok'
Fenerbahçe'de 14 isimle yollar ayrılacak
26.02.2021 - 09:48

Fenerbahçe'de sezon sonunda şimdiden kimlere veda edileceği netleşmeye başladı.

Fenerbahçe’de sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyunculardan hiç birisi gelecek sezon takımda olmauyacak... aslında bu oyunculardan Ömer Faruk’la yola devam edilmesi düşünülüyordu. Ancak o da Fenerbahçe’de gelecek göremediğini iddia ederek, teklifi reddetti. Ömer Beyaz gibi sözleşmesi sona eren genç kaleci Oytun’a da güven vermediği için yol verilecek.

36 yaşına giren Gökhan Gönül ile Papis Cisse’nin sözleşmelerinde de 1’er yıllık opsiyonlar olmasına rağmen kullanılmayacak. Aynen 32 yaşına girecek olan Harun Tekin’e teşekkür edileceği gibi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Samatta’nın ise kesin satın alma hakkı Fenerbahçe’de. Ancak sarı-lacivertlilerin onu da kullanmak istemiyor.

Şampiyonluk gelse de gidecek 5 isim

Fenerbahçe’de sözleşmesi biten 5 oyuncuyla da yollar ayrılacak. Bu isimlerin dışında şampiyonluk gelse dahi yolların ayrılacağı isimler de belli oldu. Bu isimlerin başında İrfan Can ve Ozan Tufan’ın arkasında 8 numara pozisyonunda 3’üncü ve 4’üncü alternatif olarak Mert Hakan ile Jose Sosa yer alacak. Ayrıca büyük bir fiyasko yaratan Lemos ile müzmin sakat Perotti’nin sözleşmesinin feshedilmesine çalışılacak. Ayrıca takıma herhangi bir katkısı olmayan Sinan Gümüş de gidecek.

Şampiyonluk gelmezse ek olarak 4 isim daha gidecek

Fenerbahçe’de asıl kıyamet ise şampiyonluk gelmezse kopacak... sözleşmeleri biten Gönül, Cisse, Oytun, Harun ve Ömer Beyaz’ın sözleşmeleri yenilenmeyecek. Şampiyonluk gelse de gönderilecek Mert Hakan, Sosa, Lemos, Perotti ve Sinan gönderilecek. En azından çalışılacak. Ancak şampiyon olunamaması durumunda bu isimlere Novak, Samatta, Valencia ve Tisserand isimleri de eklenecek. Şampiyonluk gelmemesi durumunda yolların ayrılacağı isim sayısı 14’ü bulacak. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
gökhan gönül
transfer
Diğer Haberler
Kante en iyi 11'de
Kerem Aktürkoğlu: "Eski Kadıköy ruhunu geri getirmeliyiz"
Fenerbahçe Ederson'a atılan madde için açıkladı: "10 kişi hakkında işlem yapıldı"
Anderson Talisca'dan Galatasaray derbisi sözleri! "Kupayı alacağız"
Fenerbahçe'de Nene mutluluğu!
Domenico Tedesco: "Bu akşamın keyfini çıkarmamız gerekiyor"
Ali Gürbüz: "Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyoruz"
Anderson Talisca: 'Elimden gelenin en iyisini yapıyorum'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam