Son Eklenen Haberler!
11:31 | Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız        -        11:22 | Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz        -        11:21 | Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik        -        11:15 | Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe        -        11:38 | Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım        -        10:28 | Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...        -        10:25 | Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!        -        10:23 | Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon        -        10:22 | Partizan 87–99 Fenerbahçe Beko        -        13:47 | Milan Skriniar'ın talipleri artıyor!
İşte Fenerbahçe'nin Attila Szalai transferi için ödediği bonservis bedeli
16.01.2021 - 13:49

Fenerbahçe ara transferde ilk bombayı Attila Szalai ile patlattı. Sarı-Lacivertliler 22 yaşındaki stoperin bonservisi konusunda Güney Kıbrıs Rum ekibi Apollon Limassol ile anlaşmaya vardı. Kanarya, sağlık kontrolü için İstanbul'a davet ettiğini açıkladığı oyuncuya bir sorun çıkmazsa imza attıracak.

Sezon başında 18 ismi kadrosuna katarak transferin şampiyonu olan Fenerbahçe devre arasında savunmaya takviye yapacağını açıklamıştı. Bir yandan Mesut Özil'i beklemeye geçen Sarı-Lacivertliler diğer taraftan stoper transferini gerçekleştirdi. Fenerbahçe, Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımında forma giyen Macar stoper Attila Szalai transferinde mutlu sona ulaştı. 22 yaşındaki oyuncunun bonservisi konusunda kulübüyle anlaşmaya varan Sarı-Lacivertliler, resmi Twetter hesabından Szalai'nin sağlık kontrolünden geçmek ve transfer süreçlerini ilerletmek için İstanbul'a davet edildiğini paylaştı.

3.5 yıllık imza

İstanbul'da detaylı kontrolden geçirilecek olan Szalai herhangi bir sorun yaşanmazsa Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalayacak. Kulübüyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan 22 yaşındaki ouncu için Macar basınına göre Kanarya'nın Apollon'a 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve sonraki satıştan da pay vereceği öğrenildi. Bonservis bedelinin 400 bin Euro'sunu oyuncunun eski kulübü Mezokövesd Zsory'nin alacağı kaydedildi. Genç stopere yıllık 800 bin Euro ücret ödeneceği ve anlaşmanın 3.5 yıllık olacağı bildirildi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Atilla Szalai
transfer
Diğer Haberler
Sadettin Saran'dan Rize'de şampiyonluk sözleri: Taraftarımız olmadan olamayız
Tedesco'dan itiraf: 1 saat sevinebiliriz
Asensio maç sonu konuştu: Ne kadar birlik olduğumuzu da gösterdik
Çaykur Rizespor 2-5 Fenerbahçe
Tedesco'dan derbi öncesi uyarı: Hatasız çıkalım
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci için yeni karar! Galatasaray derbisi...
Süper Kupa'da yarı final programı belli oldu!
Belgrad'da skandal pankart! Fenerbahçe maçında büyük provokasyon
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Ferencvaros
27.11.2025 | 20:45
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam