Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Menajerleri tüm gelişmeleri Fenerbahçe’ye aktarıyor
13.01.2021 - 11:39

Galatasaray'ı İrfan Can Kahveci transferinde mali şartların yanı sıra oyuncunun menajerleri de zorluyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un, Edin Visca ve İrfan Can’la ilgilendiklerini açıklayıp, “Başakşehir, bu iki oyuncuyu satmak isterse ilgilenebiliriz" demesi Galatasaray cephesinde bir başka rahatsızlık yarattı… Koç’un daha önceki dönemlerde de benzer açıklamalar yapıp daha sonra kendilerinin istediği pek çok oyuncuya talip olduğu hatırlatıldı.
Özellikle İrfan Can’ın fanatik Fenerbahçeli iki menajeri Batur Altıparmak ile Ömer Uzun’un, tüm yaşanan gelişmeleri sarı-lacivertli cepheye aktardıkları iddia edildi.

İRFAN CAN TRANSFERİ HALLEDİLEMEZ HALE GELİYOR

Bu arada İrfan Can için dün bir görüşme daha yapıldı… Başkan Mustafa Cengiz bizzat Göksek Gümüşdağ’ı aradı… İrfan Can’ın Galatasaray’da oynamak istediğini söyledi. Gümüşdağ’da, “Avrupa’da da oynamak istiyor” dedi. Cengiz “Orta bir yol bulalım. Herkes mutlu olsun” derken, Gümüşdağ, İrfan Can ayrılmak istediği için kabul etti.
Ancak şartları ağırlığını sürdürdü. İrfan Can için 15 milyon euro’dan 13 milyon euro’ya indi. Takas olacaksa da Galatasaray’dan istedikleri tek oyuncunun Marcao olduğunun altını çizdi. Başka herhangi bir oyuncu için görüşmeyeceklerin söyledi. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
irfan can kahveci
menajer
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam