Son Eklenen Haberler!
10:01 | Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde play-off'u garantiledi        -        10:00 | Fenerbahçe, Szymanski ile yollarını ayırdı! Yeni adresi belli oldu!        -        09:58 | Fenerbahçe'ye Skriniar’dan kötü haber        -        09:57 | Domenico Tedesco: 'Cesur oynadık, kafamızı kaldırmalıyız'        -        09:51 | Fenerbahçe 0-1 Aston Villa        -        09:57 | Kritik görüşme! En-Nesyri'ye İngiltere'den talip        -        12:36 | Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tarihi belli oldu!        -        12:34 | Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık ihtimali! Archie Brown'a talip çıktı        -        12:31 | Domenico Tedesco haklı çıktı! Transfer tercihleri başarıya ulaştı        -        12:12 | Anderson Talisca'dan dikkat çeken istatistik
'Devlet 300 Milyon TL verecek'
21.11.2020 - 19:03

Rıdvan Dilmen, beIN Sports ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki yeni anlaşmanın detaylarını aktardı.

Süper Lig'de yayıncı kuruluş beIN Sports ile Türkiye Futbol Federasyonu arasındaki ücretle ilgili anlaşmazlık hafta içi son buldu. Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen konuyla ilgili açıklama yaptı.

Anlaşmanın detayını aktaran Rıdvan Dilmen "Dünyada bütün ülkelerde pandemi sürecinde yayıncı kuruluşlar 150-200 Milyon Euro arası indirim yapıyor. beİN Sports da bir indirim istedi. Tuhaf olan Temmuz 20'de başlayan ve yaklaşık 4,5 ay süren bir sorun vardı. TFF sanırım 2 Milyar 650 bin TL istiyordu. Sözleşme 3 Milyar TL civarındaydı. beIN de bugüne kadar 1,5 Milyar TL üzerinde ödeme yaptı. Ligin markası bu kadar eder mi, etmez mi bilemem. Yayıncı kuruluş 2 Milyar 350 bin TL'ye kadar çıkmıştı. Ciddi bir rakam farkı vardı. hep söylüyorum ama insanlar yanlış yere çekiyor. Sporu çok seven bir Cumhurbaşkanı var. Bu anlaşmazlığı görünce Cumhurbaşkanı araya girdi, Gençlik ve Spor Bakanı'na talimat verdi ve yapılan toplantıda anlaşma sağlandı. " dedi.

Sözlerine devam eden Rıdvan Dilmen "Aradaki 300 Milyon TL'lik farkı devlet verecek. Kulüpler bu parayı alsın, sıkıntı yaşamasın istedi. Büyük ihtimal ligin adı Spor Toto Süper Lig olur. Cumhurbaşkanı'nın spora olan katkısı ortadadır. İnsanlar ne kadar teşekkür etse azdır. Vergi yapılandırması, tesisler dışında da yine katkısı oldu. Bir kere sordu, 'Neden anlaşamıyorlar' dedi ve hemen devreye girdi. Bu sponsorluk olacak. Daha önce emsali var Spor Toto olarak yine 30 Milyon Dolar veriliyordu. Arada böyle fark olunca, Cumhurbaşkanı talimat verdi. tahmin ediyorum, Spor Toto olur." dedi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
beinsports
yayinci kurulus
devlet
cumhur baskani
erdogan
ridvan dilmen
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde play-off'u garantiledi
Fenerbahçe, Szymanski ile yollarını ayırdı! Yeni adresi belli oldu!
Fenerbahçe'ye Skriniar’dan kötü haber
Domenico Tedesco: 'Cesur oynadık, kafamızı kaldırmalıyız'
Fenerbahçe 0-1 Aston Villa
Kritik görüşme! En-Nesyri'ye İngiltere'den talip
Trabzonspor-Fenerbahçe maçının tarihi belli oldu!
Fenerbahçe'de beklenmedik ayrılık ihtimali! Archie Brown'a talip çıktı
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam