Son Eklenen Haberler!
16:36 | Aziz Fall'a pasaport şoku        -        11:03 | Pasta Asensio çilek Bissouma        -        11:01 | Fenerbahçe'de transferi rafa kalktı!        -        10:59 | Fenerbahçe'nin Portekiz kampı kadrosu açıklandı! 3 yıldız yok        -        10:58 | Ali Koç da Portekiz'e gidecek!        -        10:56 | Fenerbahçe, Tarık Çetin transferini açıkladı        -        10:55 | Fenerbahçe'de Anderson Talisca şoku!        -        12:24 | Diego Carlos için transfer gelişmesi!        -        12:23 | Miha Zajc, Dinamo Zagreb yolcusu!        -        10:40 | Archie Brown, İtalya'da gündem oldu!
Mert Hakan Yandaş: 'Benden beklentileri biliyorum'
21.11.2020 - 18:20

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 5-1 yendiği maçı değerlendirdi.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 5-1 yendiği maçta bir gol atan Mert Hakan Yandaş maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

BEKLENTİLERİN FARKINDAYIM

Kendisinden beklentilerin farkında olduğunu ifade eden Mert Hakan Yandaş, "Maç çok şükür iyi geçti. Farklı konulara değinmek istiyorum. 8 hafta geçti. Benden beklenenin neler olduğunun farkındayım. Talihsiz bir sakatlık dönüşüydü. Ritm yakalayamadım. Oynamayınca ritm yakalanamıyor" dedi.

GOL ATACAĞIMI SÖYLEDİLER

Gol atacağını takım arkadaşlarının söylediğini belirten Mert Hakan Yandaş, "Bir gün böyle bir şans geleceğini biliyordum. Allaha şükür güzel gol atmak nasip oldu. Takıma teşekkür ediyorum. Maçtan önce inanır mısınız, 20-25 kişi, Emre Ağabey gol atacağımı söyledi. Dışarıdan herkesin böyle söylediğini söyledim. Çok şükür nasip oldu. Mutluyum" şeklinde konuştu.

OYNADIKÇA DAHA İYİ OLACAĞIM

Oynadıkça daha da iyi olacağını belirten Mert Hakan, "Oynadıkça daha iyi bir Mert Hakan olacak. Zaman zaman oyundan düştüğüm bölümler oldu. Normaldir. Maç ritmimi yakalamaya çalışıyor. Çok daha güçlü, isteyen ve iyi bir Mert Hakan'ı izleteceğim" dedi.

GOLLERİMİ BABAMA ARMAĞAN EDİYORUM

Attığı golleri rahmetli babasına armağan ettiğini ifade eden Mert Hakan, "Ben tüm gollerimi rahmetli babama armağan ediyorum. Kolumdaki dövmemi öptüm. Beni izlemesini çok isterdim. Onu gururlandırmaya devam edeceğim. İnşallah oğluyla gurur duyacak" şeklinde konuştu.

"Goller devam edecek mi?"

- Mert Hakan Yandaş: "Rabbim bilir."


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
mert hakan yandas
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Fall'a pasaport şoku
Pasta Asensio çilek Bissouma
Fenerbahçe'de transferi rafa kalktı!
Fenerbahçe'nin Portekiz kampı kadrosu açıklandı! 3 yıldız yok
Ali Koç da Portekiz'e gidecek!
Fenerbahçe, Tarık Çetin transferini açıkladı
Fenerbahçe'de Anderson Talisca şoku!
Diego Carlos için transfer gelişmesi!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam