Son Eklenen Haberler!
08:47 | İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu        -        10:29 | Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak        -        10:25 | Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor        -        10:23 | Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta        -        10:21 | İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!        -        11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Emre Kılınç’ın menajeri Fenerbahçe’ye imza attı
02.07.2020 - 10:54

Galatasaray'la anlaşan, Emre Belözoğlu ve bir çok ismin baskısına rağmen kararından vazgeçmeyen Milli oyuncunun eski menajerinin sarı-lacivertli ekiple anlaşmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Emre Kılınç, Galatasaray’la anlaştı… protokol imzalamak için Fransız menajerini devre dışı bıraktı. Ancak Emre’nin Fransız menajeri oyuncunun haklarını elinde bulundurduğuna dair belgeyle Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. Emre Kılınç için Selahattin Baki ile bir görüşme yaptı. Kendisinin de içinde bulunduğu görüşmeler sırasında Emre’ye Galatasaray’ın yaptığı teklifi anlattı. Baki ise ikna etmeyi başarması durumunda, Emre Kılınç’a Galatasaray’ın verdiğinin yüzde 50 fazlasını vermeye hazır olduklarını söyledi.

Emre Kılınç adına imza yetkisi olduğunu iddia eden Fransız menajer ise FIFA’dan onaylı Sivassporlu oyuncunun ıslak imzası olan noter tasdikli belgeyi Baki ile paylaştı. Emre Kılınç adına Fenerbahçe’yle protokol imzalama yetkisi olduğunun altını çizdi. Baki’nin bu protokole dayanarak Fransız menajerden Emre Kılınç adına imza aldığı ise gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe’nin hukukçuları ise Fransız menajerin attığı imzanın bağlayıcılığı olabileceğini ancak TFF ve FIFA’nın oyuncunun attığı ıslak imzayı referans kabul edeceğini belirttiler.

Baki ise eldeki bir imzanın hiç imza olmamasından iyi olabileceğini iddia etti.

Menajerinin Emre Kılınç’ı Fenerbahçe’ye gelme konusunda ikna edebileceğine inandığını söyledi. (Fotospor)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
emre kilinc
Diğer Haberler
İsmail Kartal’ın Fenerbahçe’si göz doldurdu
Fenerbahçe, hazırlık maçında Pogon Szczecin ile karşılaşacak
Oğuz Çetin'den Greenwood sorusuna yanıt: Geliyor
Fenerbahçe'de büyük revizyon: Üç isim dışında herkes satışta
İsmi Fenerbahçe ile anılan Dusan Tadic, Al-Wahda'dan ayrıldı!
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam