Son Eklenen Haberler!
09:13 | Tedesco'dan oyuncularına uyarı! 'Derbiyi unutun'        -        09:12 | Aykut Kocaman'dan çok büyük iddia! 'Fenerbahçe 20 yıl ambargo koyacak, gençler not etsin'        -        09:11 | Dünyanın en iyi 15 kalecisi belli oldu! Süper Lig'den 1 isim listede        -        08:58 | Kante en iyi 11'de        -        08:57 | Kerem Aktürkoğlu: "Eski Kadıköy ruhunu geri getirmeliyiz"        -        08:56 | Fenerbahçe Ederson'a atılan madde için açıkladı: "10 kişi hakkında işlem yapıldı"        -        12:42 | Anderson Talisca'dan Galatasaray derbisi sözleri! "Kupayı alacağız"        -        12:36 | Fenerbahçe'de Nene mutluluğu!        -        02:04 | Domenico Tedesco: "Bu akşamın keyfini çıkarmamız gerekiyor"        -        02:03 | Ali Gürbüz: "Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyoruz"
Forbes: 'Avrupa'nın en borçlu 6. kulübü Fenerbahçe'
01.07.2020 - 00:16

ABD'de yayın yapan ekonomi dergisi Forbes, Fenerbahçe'nin borç yükünü değerlendirdi.

Amerikan iş dünyası dergisi Forbes, Fenerbahçe ile ilgili bir inceleme yayınladı ve sarı-lacivertlilerin Avrupa'nın en borçlu 6. kulübü olduğunu belirtti.

Forbes'un incelemesinde Fenerbahçe için, "Para kaybetmeye devam ediyor. Kariyerinin son dönemindeki ünlü oyuncuları transfer etme alışkanlığından da vazgeçmiş değil. Nani'den Skrtel'e, Robin van Persie'den Valbuena'ya, birçok oyuncu kulüpten maaş aldı. Verilen büyük maaşlar, kulübü daha da fazla zor duruma soktu. Sadece Fenerbahçe değil, transferde aynı yöntemi izleyen ezeli rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray da büyük borç yükleri taşıyor." ifadeleri yer aldı.

"370 MİLYON DOLARLIK BORÇ YÜKÜ"

Fenerbahçe'nin 370 milyon dolarlık bir borç yükü olduğu ve koronavirüs pandemisi ve maaş yükü nedeniyle taraftarlardan SMS yoluyla para talep edildiği kaydedildi.

Görüşlerine yer verilen bir Fenerbahçe taraftarı da, "Eğer kulüp bir kampanya yürütüyorsa, bizim görevimiz ona katılmaktır. Futbolcu da, taraftar da kulüp de fedakarlık yapmalı" derken, birçok SMS attığını paylaştı.

"MESUT ÖZİL'İ TRANSFER ETMEK İSTİYORLAR"

Öte yandan Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferini gerçekleştirmeye uğraştığı ve 1 milyon SMS toplansa bile, Özil'in 1 aylık maaşını karşılayamayacağı bildirildi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ali koc
forbes
mesut özil
borc
Diğer Haberler
Tedesco'dan oyuncularına uyarı! 'Derbiyi unutun'
Aykut Kocaman'dan çok büyük iddia! 'Fenerbahçe 20 yıl ambargo koyacak, gençler not etsin'
Dünyanın en iyi 15 kalecisi belli oldu! Süper Lig'den 1 isim listede
Kante en iyi 11'de
Kerem Aktürkoğlu: "Eski Kadıköy ruhunu geri getirmeliyiz"
Fenerbahçe Ederson'a atılan madde için açıkladı: "10 kişi hakkında işlem yapıldı"
Anderson Talisca'dan Galatasaray derbisi sözleri! "Kupayı alacağız"
Fenerbahçe'de Nene mutluluğu!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam