Son Eklenen Haberler!
16:45 | Fenerbahçe'nin UEFA'da rakibi belli oldu        -        16:43 | Fenerbahçe, TFF'ye bildirdi! Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'e kiralandı        -        16:42 | Tedesco: 'Kötü bir maç çıkardık'        -        16:41 | FCSB 1-1 Fenerbahçe        -        13:38 | Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi        -        13:37 | FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!        -        20:22 | Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'        -        20:18 | Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'        -        22:49 | Domenico Tedesco: 'Sezon hala çok uzun'        -        22:48 | Musaba: 'Panik yapmaya gerek yok!'
Ersun Yanal: "Yedek kaleciyi mi oynatayım?"
03.12.2019 - 10:10

Son iki haftada kaybedilen puanlar sonrası ağır eleştiriler alan Fenerbahçe Teknik Direktörü, özellikle Yeni Malatyaspor maçında yaşanan forvet krizine dikkat çekerek, “Ne yapsaydım, yedek kaleciyi mi santrfor oynatsaydım?” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin geride kalan 13 hafta sonunda lider Demir Grup Sivasspor’un 5 puan gerisine düşmesi, teknik direktör Ersun Yanal’a yönelik eleştirilerin yoğunlaşmasına yol açtı.

Tecrübeli teknik adam özellikle bir önceki hafta 0-0 sona eren BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında santrfor olarak Alper Potuk’u oynattığı için tepki gördü. Cumartesi günkü Göztepe maçı öncesi karşılaştığımız Ersun Yanal’a bu konuyu sorduk.

Elinde fazla alternatif yok

Yanal, verdiği cevapta kadro darlığından yakınarak, “Bir de kendinizi benim yerime koyun, Malatya’da ne yapsaydım? Yedek kaleciyi mi santrfor oynatsaydım?” dedi. F. Bahçe Teknik Direktörü bu sorunun bir benzerini kadrodaki tek sol bek oyuncusu olan Hasan Ali’nin Göztepe maçı öncesi sakatlanmasıyla yaşadı.

Tüm oyun planları alt üst oldu!

Hasan Ali’nin bölgesine asıl mevkisi sağ bek olan Dirar kaydırıldı; sağ beke de Ozan geçti. Tabii bu zorunlu değişiklik takımın bütün oyun planını alt üst etti ve bu da sahaya yansıdı. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Yanal, bu hafta Gençlerbirliği maçına daha rahat çıkacak. Zira cezası biten Isla ile sakatlığı tamamen geçen Muriç ve antrenman açığını büyük ölçüde kapatan Kruse, cuma günü Kadıköy’de oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek. (Spor Arena)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'nin UEFA'da rakibi belli oldu
Fenerbahçe, TFF'ye bildirdi! Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'e kiralandı
Tedesco: 'Kötü bir maç çıkardık'
FCSB 1-1 Fenerbahçe
Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi
FCSB maçı öncesi Fenerbahçe'ye yıldız futbolcudan müjdeli haber!
Fenerbahçe'den Galatasaray'a Ali Koç yanıtı! 'Kabul edilemez'
Fenerbahçe'de Ederson'un eşinden paylaşım! 'Çok fazla nankörlük yaşadık'
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam