Son Eklenen Haberler!
11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var        -        11:52 | Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi        -        11:51 | Marco Asensio'nun talipleri artıyor        -        11:49 | Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...        -        11:49 | Fred için Brezilya'dan yeni talip        -        11:48 | Fenerbahçe'den ayrılan Tedesco'nun menajerlik şirketi sessizliğini bozdu: Geri mi dönüyor?
Ersun Yanal: "Yedek kaleciyi mi oynatayım?"
03.12.2019 - 10:10

Son iki haftada kaybedilen puanlar sonrası ağır eleştiriler alan Fenerbahçe Teknik Direktörü, özellikle Yeni Malatyaspor maçında yaşanan forvet krizine dikkat çekerek, “Ne yapsaydım, yedek kaleciyi mi santrfor oynatsaydım?” ifadesini kullandı.

Fenerbahçe'nin geride kalan 13 hafta sonunda lider Demir Grup Sivasspor’un 5 puan gerisine düşmesi, teknik direktör Ersun Yanal’a yönelik eleştirilerin yoğunlaşmasına yol açtı.

Tecrübeli teknik adam özellikle bir önceki hafta 0-0 sona eren BtcTurk Yeni Malatyaspor maçında santrfor olarak Alper Potuk’u oynattığı için tepki gördü. Cumartesi günkü Göztepe maçı öncesi karşılaştığımız Ersun Yanal’a bu konuyu sorduk.

Elinde fazla alternatif yok

Yanal, verdiği cevapta kadro darlığından yakınarak, “Bir de kendinizi benim yerime koyun, Malatya’da ne yapsaydım? Yedek kaleciyi mi santrfor oynatsaydım?” dedi. F. Bahçe Teknik Direktörü bu sorunun bir benzerini kadrodaki tek sol bek oyuncusu olan Hasan Ali’nin Göztepe maçı öncesi sakatlanmasıyla yaşadı.

Tüm oyun planları alt üst oldu!

Hasan Ali’nin bölgesine asıl mevkisi sağ bek olan Dirar kaydırıldı; sağ beke de Ozan geçti. Tabii bu zorunlu değişiklik takımın bütün oyun planını alt üst etti ve bu da sahaya yansıdı. Sakatlıklar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan Yanal, bu hafta Gençlerbirliği maçına daha rahat çıkacak. Zira cezası biten Isla ile sakatlığı tamamen geçen Muriç ve antrenman açığını büyük ölçüde kapatan Kruse, cuma günü Kadıköy’de oynanacak karşılaşmada forma giyebilecek. (Spor Arena)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
aciklama
Diğer Haberler
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!
Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kim Min-Jae, Fenerbahçe'de planları altüst etti! Dudak uçuklatan maaş talebi
Marco Asensio'nun talipleri artıyor
Dominik Livakovic: Seçimi beklemem gerekiyor...
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam