Son Eklenen Haberler!
15:52 | '7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı        -        15:50 | Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı        -        15:49 | Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...        -        15:55 | Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber        -        15:48 | Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!        -        15:47 | 'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum        -        15:44 | Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK        -        13:25 | Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu        -        13:24 | Sadettin Saran'dan kritik toplantı sonrası açıklama: 'Gereken ültimatomlar verildi'        -        13:21 | Fenerbahçe'de Sidiki Cherif tartışma konusu oldu!
Ersun Yanal: 'Zirve bizim olacak'
09.10.2019 - 14:38

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, oyucuları ile yaptığı özel görüşmede milli aranın ardından zirveye yerleşmek istediğini söyledi.

Geride kalan 7 haftada 10 puan kaybeden F.Bahçe'nin aklı fikri zirvede...

Özellikle sahalarında oynanacak maçlarda kayıp yaşamamaları gerektiğini belirten teknik direktör Ersun Yanal, "İlk yarıda kalan 11 maçı en az kayıpla tamamlamalıyız. Daha önce planladığımız gibi devreyi lider tamamlayıp, ikinci yarıya da özgüvenli başlamalıyız. Bu hedefimize ulaşmamız halinde sezon sonuna kadar da yerimizi koruyacağız. Sezon başından bu yana iddiamızın arkasındayız. Fenerbahçe şampiyon olacak. Mutlu sona ulaşırken de oynadığı futbolla başta camiamız olmak üzere tüm futbolseverlere keyif verecek" dedi.

11 EKSİKLE ÇALIŞTILAR
Antalyaspor maçının ardından 3 gün izin yapan Fenerbahçe, dün topbaşı yaptı. 8. haftadaki Denizlispor maçının hazırlıklarına başlayan sarı-lacivertliler, teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde çalıştı. Samandıra'daki idmanda Fenerbahçe, milli takımlarda bulunan 11 oyuncusundan yoksun antrenman gerçekleştirdi.

DEVLERE RAKİP OLDU
Sarı-Lacivertlilerin 7 haftadaki hücum performansı dikkat çekti. Fenerbahçe, Türkiye ile Avrupa'nın 5 büyük liginde en yüksek gol beklentisine giren 3 takımdan biri oldu. Manchester City, 23.83 ortalamayla 27 gol atarken, PSG 19.66 ile 17 kez rakip fileleri havalandırdı. F.Bahçe ise 18.47'lik bir ortalama yakaladı ve 11 gol sevinci yaşadı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
aciklama
antrenman
Diğer Haberler
'7’de 7 yapalım ve neler olacağını bekleyip görelim!' Fenerbahçeli futbolculardan şampiyonluk toplantısı
Fenerbahçe'ye Sofyan Amrabat sürprizi! 2 talip birden çıktı
Fenerbahçe'den açıklama: 'Yollarımızı ayırdık!' Prim krizi iddiaları sonrası şok gelişme...
Fenerbahçe'den sakatlık açıklaması! Levent Mercan'dan kötü haber
Tarihe geçti: Nene'den Gaziantep FK karşısında hat-trick!
'Takım yeniden hayata döndü!' Tedesco'dan 4-1 sonrası dikkat çeken yorum
Fenerbahçe 4-1 Gaziantep FK
Kerem ve Tedesco arasındaki bağlar koptu
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam