Son Eklenen Haberler!
02:37 | Fenerbahçe'den Lewandowski atağı! İlk görüşme gerçekleşti        -        02:36 | Ederson'dan Guardiola itirafı! 'Geri dön dedi'        -        02:34 | TFF, Süper Kupa'nın tarihini ve yerini açıkladı!        -        02:20 | Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'ye geri döndü! Yeni görevi resmen açıklandı        -        10:56 | Jhon Duran'ın derbi planı! Milli takımdan affını istedi        -        10:55 | Fenerbahçe'nin transfer planı ortaya çıktı! Fred için kritik maçlar        -        10:54 | Tedesco'dan oyuncularına hem tebrik hem de uyarı        -        10:52 | Fenerbahçe'de Cenk Tosun'un geleceği belli oldu!        -        10:51 | Fenerbahçe Beko 84-75 Maccabi Rapyd Tel Aviv        -        17:11 | Tedesco, Mourinho'nun izini kazıdı! 6 maddede sil baştan
Roma, Fenerbahçe'yi yaktı!
17.08.2019 - 11:44

Fenerbahçe, İtalya'dan gelen haberlerle sarsıldı. Roma'nın transfer sürecinde aldığı kararlar, Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktı.

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak için çaba sarfettiği Aleksandar Kolarov transferine Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca'dan veto geldi. Ersun Yanal'ın aylar önce transfer edilmesini istediği Mert Çetin'in de İtalyan ekibinin yolunu tutmasıyla sarı lacivertliler Roma'dan iki darbe birden yemiş oldu.

Sözcü Gazetesi'nden Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'de yılan hikayesine dönen Aleksandar Kolarov transferinde sarı-lacivertli camiayı üzecek bir gelişme yaşanırken Gençlerbirliği'nden Mert Çetin'in de Roma'ya transfer olması teknik ekibin üzüntüsünü ikiye katladı.

FONSECA; KOLAROV'UN KALMASINI İSTEDİ

Uzun süredir Roma'nın 33 yaşındaki Sırp sol bekini transfer etmek için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe, İtalyan ekibinin yüksek bonservis bedeli talebi nedeniyle transferi noktalayamıyordu. Ancak tecrübeli futbolcunun hazırlık maçlarındaki performansı sonrasında, Roma Teknik Direktörü Paulo Fonseca oyuncuyu ilk 11'de oynatmak istediğini ve takımdan ayrılmasını istemediğini yönetimine iletti.

İKİNCİ ÜZÜNTÜ MERT ÇETİN!

Bu gelişmenin ardından Kolarov transferi askıya alınırken Roma'nın Gençlerbirliği'nde forma giyen Mert Çetin'i kadrosuna katması teknik direktör Ersun Yanal'ın planlarını bozdu. Ersun Yanal, sezon başında verdiği raporda 22 yaşındaki stoperin transfer edilmesini isterken sarı-lacivertliler 1,5 milyon Euro civarında bir teklifte bulunmuştu.

Başkent ekibi genç oyuncu için 3 milyon Euro'luk bir bedel belirlerken uzun süre Fenerbahçe cephesi transferdeki sessizliğini koruyunca İtalya ekibi Roma ile el sıkışıldı. Roma'nın başarılı futbolcu için 3 milyon Euro bonservis bedeli ödenirken, İtalya'ya giden Çetin imzayı da attı. (Sözcü)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
kolarov
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Lewandowski atağı! İlk görüşme gerçekleşti
Ederson'dan Guardiola itirafı! 'Geri dön dedi'
TFF, Süper Kupa'nın tarihini ve yerini açıkladı!
Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'ye geri döndü! Yeni görevi resmen açıklandı
Jhon Duran'ın derbi planı! Milli takımdan affını istedi
Fenerbahçe'nin transfer planı ortaya çıktı! Fred için kritik maçlar
Tedesco'dan oyuncularına hem tebrik hem de uyarı
Fenerbahçe'de Cenk Tosun'un geleceği belli oldu!
Gelecek maçımız
Çaykur Rizespor
Fenerbahçe
23.11.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam