Son Eklenen Haberler!
11:40 | Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti        -        11:32 | Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar        -        11:23 | NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda        -        11:18 | Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih        -        09:23 | Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım        -        11:24 | Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam        -        11:19 | Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu        -        11:13 | Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake        -        11:10 | Fenerbahçe'de N'Golo Kante ülkesine geri dönebilir!        -        11:53 | Fenerbahçe'de ayrılık ihtimali! 3 talip var
Kolarov transferinde tek engel kaldı
19.06.2019 - 12:42

Fenerbahçe'nin listesindeki Aleksandar Kolarov'un maliyeti Roma'yı zorluyor. İtalyan kulübü yıllık 3.7 milyon euro maaşın yanında vergilerle beraber 7 milyon euroyu bulan Sırp yıldızın bonservisi için kolaylığa sıcak bakıyor.

Fenerbahçe'nin listesinde üst sıralarda yer alan Aleksandar Kolarov transferindeki en büyük şansı oyuncunun yüksek maliyeti olacak. Roma'nın 33 yaşındaki futbolcuyu yaşı ve maliyeti nedeniyle kadroda düşünmediği belirlendi.

Yıllık 3.7 milyon euro net gelir elde eden Sırp futbolcunun kulübe toplam maliyeti vergilerle birlikte 7 milyon euroyu aşıyor. İtalya'da kulüpler futbolcuların maaşlarından dolayı vergi yükümlülüklerinin büyük bölümünü üstleniyor. Bu nedenle Roma kulübü de yıldız sol beki yeni sezon planlamasına dahil etmedi. İtalyan ekibinde yıllık 7 milyon euroluk yüksek maliyetten kurtulmanın daha kârlı olacağına karar verildi.

Sırp futbolcunun düşük bir bonservis ya da bedelsiz olarak ayrılmasına İtalyan ekibinin sıcak baktığı belirtildi. Bu durumda da sarı-lacivertli takımın eli güçlendi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Kolarov'un kardeşi ile yapılan görüşmelerde ise nihai anlaşma çıkmadı. Ücret farkı olarak arada 300 bin euro bulunsa da Sırp yıldız üç yıllık sözleşmede ısrar ediyor. Sarı-lacivertliler ise deneyimli savunmacıyı iki yıllık sözleşme ile bitirmek istiyor.

Transferi yürüten menajer Mirsad Türkcan da Kolarov'u sözleşme süresiyle ilgili ikna etmeye çalışıyor. Kolarov'un ikna olması halinde transferin önünde ciddi bir engel kalmıyor.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
kolarov
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe, Greenwood'u almaya gitti
Fenerbahçe'nin santrfor transferinde hedefi belli oldu! Serhou Guirassy'den karar
NBA'e giden Tarık Biberovic'ten Fenerbahçe'ye veda
Fenerbahçe'ye Muriqi müjdesi! İşte sahalara döneceği tarih
Fenerbahçe'de takas planı: Musaba & Bertuğ Yıldırım
Aziz Yıldırım ilk transferini yapıyor! Mallorca ile anlaşma tamam
Fenerbahçe'nin yeni sezon hazırlık programı belli oldu
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın kurmayları İngiltere’ye uçuyor! İlk hedef Ake
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam