Son Eklenen Haberler!
02:37 | Fenerbahçe'den Lewandowski atağı! İlk görüşme gerçekleşti        -        02:36 | Ederson'dan Guardiola itirafı! 'Geri dön dedi'        -        02:34 | TFF, Süper Kupa'nın tarihini ve yerini açıkladı!        -        02:20 | Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'ye geri döndü! Yeni görevi resmen açıklandı        -        10:56 | Jhon Duran'ın derbi planı! Milli takımdan affını istedi        -        10:55 | Fenerbahçe'nin transfer planı ortaya çıktı! Fred için kritik maçlar        -        10:54 | Tedesco'dan oyuncularına hem tebrik hem de uyarı        -        10:52 | Fenerbahçe'de Cenk Tosun'un geleceği belli oldu!        -        10:51 | Fenerbahçe Beko 84-75 Maccabi Rapyd Tel Aviv        -        17:11 | Tedesco, Mourinho'nun izini kazıdı! 6 maddede sil baştan
Galatasaray'la Fenerbahçe'nin Juan Mata savaşı
13.06.2019 - 09:15

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; İki ezeli rakip, Manchester United’la mukavelesi biten 31 yaşındaki orta saha oyuncusunu renklerine bağlamak için kapışacak. Mata’nın önceliği ise Ada’da kalmak.

Galatasaray ve Fenerbahçe’de transfer çalışmaları devam ediyor. Son şampiyon Galatasaray ile gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe’nin Juan Mata transferinde birbirlerine rakip oldukları iddia edildi. İngiliz basınında yer alan haberlere göre; İspanyol futbolcunun transferi için iki ezeli rakip devrede. The Sun’da yer alan habere göre, Manchester United ile sözleşmesi sona eren Juan Mata’nın transferi için Fenerbahçe ve Galatasaray yarışıyor.

AKSİ SONUÇ ÇIKARSA

İspanyol futbolcuyla aynı zamanda eski kulübü Valencia’nın da ilgilendiği belirtildi. Juan Mata’nın ilk tercihinin Manchester United ile yeniden anlaşmak olduğu ancak olumsuz sonuç çıkması halinde teklifleri değerlendireceği belirtildi. Kariyerine Real Madrid altyapısında başlayan ve Valencia, Chelsea gibi takımların ardından son olarak Manchester United’da forma giyen Juan Mata, geçtiğimiz sezon 32 resmi maçta 6 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

FİNANSAL KISKAÇ VAR

31 yaşındaki orta saha oyuncusu İspanya Milli Takımı’nda da 41 maçta 10 gol attı. Finansal Fair Play kıskacındaki Galatasaray ve Fenerbahçe, önceliği bonservisi elinde olan veya kiralık yıldızlara verdi. Bu sebeple Mata için tüm imkanlar seferber edilecek. UEFA’nın kısıtlamasına göre; sattığın kadar alabiliyorsun. Ancak bu kural, kiralık veya bonservisi elinde bulunan futbolcular için geçerli değil. Bu sebeple Juan Mata şu anda tam bir fırsat transferi. (Akşam)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
juan mata
transfer
Diğer Haberler
Fenerbahçe'den Lewandowski atağı! İlk görüşme gerçekleşti
Ederson'dan Guardiola itirafı! 'Geri dön dedi'
TFF, Süper Kupa'nın tarihini ve yerini açıkladı!
Tuncay Şanlı, Fenerbahçe'ye geri döndü! Yeni görevi resmen açıklandı
Jhon Duran'ın derbi planı! Milli takımdan affını istedi
Fenerbahçe'nin transfer planı ortaya çıktı! Fred için kritik maçlar
Tedesco'dan oyuncularına hem tebrik hem de uyarı
Fenerbahçe'de Cenk Tosun'un geleceği belli oldu!
Gelecek maçımız
Çaykur Rizespor
Fenerbahçe
23.11.2025 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam