Son Eklenen Haberler!
10:03 | Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu        -        09:56 | Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek        -        10:51 | Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı        -        10:49 | 3 yıldızdan 60 milyon euro        -        10:48 | Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar        -        10:47 | Barış Göktürk'ten olay sözler: 'Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı'        -        11:57 | Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!        -        11:53 | Ertan Torunoğulları'ndan Tedesco açıklaması: 'Hiçbir ayrılık nedensiz, tek taraflı değildir!        -        11:50 | Zeki Murat Göle'den eleştirilere yanıt: 'Fenerbahçe'nin şampiyon olamama sebebi ben miyim?'        -        11:50 | Fred: "Hiçbir zaman havlu atmayacağız"
Ersun Yanal'ın kesinlikle istemediği isimler
22.05.2019 - 08:04

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal gelecek sezon kadroda kesinlikle görmek istemediği ve son şansı vermeyi planladığı isimleri belirledi.

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal gelecek sezon üzerinde çalışıyor… yönetime raporunu sundu. Tecrübeli teknik adam ilk etapta gelecek sezon takımda kesin olarak görmek istemediği oyuncuların isimlerini verdi.

Yönetime sunduğu raporda Yanal; Kameni, Roman, Benzia ve Slimani’nin yanı sıra kiralıkta olan Reyes, Serhat, Uygar, Ahmethan ve Samed’i de sezon başı kampında görmek istemediğini yazdı

YANAL’IN TOPUK YAYLASI’NDA SON ŞANSI VERECEĞİ İSİMLER

Ersun Yanal ayrıca; Barış Alıcı, Ozan Tufan, Isla, Oğuz Kaan, Zajc, Alper, Frey ve Ferdi’yi sezon başında Topuk Yaylası’nda yapılacak kampta son bir şans daha vereceğini raporuna yazdı.

Bu oyuncuların göstereceği performansa göre gelecek sezonun kadrosunda yer alıp almayacaklarını kendilerinin belirleyeceği notunu düştü. Tecrübeli teknik adam bu isimlere talip çıkması durumunda değerlendirilmesini istedi.

GENÇLEŞECEK FENERBAHÇE’NİN YAŞ ORTALAMASI 30.4’TÜ

Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal, Pazartesi akşam Erzurumspor karşısında; sahaya Harun, 30 Isla 31, Skrtel 35, Serdar Aziz 29, Hasan Ali 30, Jailson 24, Tolgay Arslan 29, Dirar 33, Zajc 25, Valbuena 35, Soldado’dan 34 oluşan 11’le sahaya çıktı. 11’in yaş ortalaması 30.4’tü. Şampiyon G.Saray’ın, Başakşehir maçındaki yaş ortalaması 29.1,

FENERBAHÇE KÜME DÜŞEN AKHİSAR’IN BİLE GERİSİNDE KALDI

Fenerbahçe son 5 sezonda tam bir hayal kırıklığı yaşıyor. 2014-15 sezonunda beri 3 kulvarda yani Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa’da Galatasaray (8), Beşiktaş, Konyaspor ve Akhisarspor’un (2) gerisinde kalan Fenerbahçe sadece 1 kupa aldı.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
transfer
sözlesme
Diğer Haberler
Fenerbahçe’den Romelu Lukaku çıkarması! İlk temas kuruldu
Fenerbahçe'de ayrılık kararı: İsmail Yüksek
Fenerbahçe'de gözler Aziz Yıldırım'da! 'Aday ol' baskısı
3 yıldızdan 60 milyon euro
Transferde büyük müjde! Ederson'un serbest kalma bedelini ödemeye hazırlar
Barış Göktürk'ten olay sözler: 'Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanı'
Fenerbahçe'de taraftarın tepki gösterdiği Edson Alvarez'den paylaşım!
Ertan Torunoğulları'ndan Tedesco açıklaması: 'Hiçbir ayrılık nedensiz, tek taraflı değildir!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam