Son Eklenen Haberler!
22:36 | Fenerbahçe'de olağanüstü toplantı sona erdi: Tedesco ile yollar resmen ayrıldı!        -        11:13 | Sadettin Saran yönetiminden derbi sonrası flaş karar çıktı! Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor        -        11:10 | Fenerbahçe taraftarından Samandıra'da istifa çağrısı! Aziz Yıldırım sesleri        -        11:07 | Domenico Tedesco'dan derbi itirafı: 'Penaltı sonrası bir şeyler kırıldı'        -        11:05 | Ederson'dan gece yarısı paylaşımı! Özür diledi...        -        11:04 | Anderson Talisca'nın kaçırdıkları 7 puana mal oldu        -        10:50 | Galatasaray 3-0 Fenerbahçe        -        18:59 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        10:48 | Dev derbiye geri sayım! İşte Galatasaray-Fenerbahçe maçının muhtemel 11'leri...        -        10:44 | Tedesco’dan Galatasaray derbisi öncesi motivasyon konuşması!
Ersun Yanal: 'Kapanışı güzel yapalım'
19.05.2019 - 12:40

Kasımpaşa ve Akhisar galibiyetleriyle küme düşme endişesinden kurtulan Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal ipleri gevşetmiyor.

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, son iki haftaya girilirken hedefsiz kalsa da teknik direktör Ersun Yanal ciddiyeti elden bırakmıyor.

Avrupa hedefini kaybeden, küme düşme endişesi olmayan sarı-lacivertlilerde başta sözleşmesi sona eren oyuncular olmak üzere genel bir rehavet havası eserken Yanal'dan sert bir ikaz geldi.

Fenerbahçe'ye yakışır bir kapanış yapmaları gerektiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Bu sezon camiamızı fazlasıyla üzdük. Kapanışı güzel yapmak ve bir nebze olsun taraftarımızın gönlünü almak zorundayız. Son maçın son düdüğü çalana kadar formanın hakkını vermenizi istiyorum" ikazında bulundu.

Fenerbahçe gibi oynayın

Erzurumspor'un kümde kalma mücadelesi verdiğine dikkat çeken Ersun Yanal, "Hem rakibimize hem de armamıza saygı için sahada elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Lig bitti düşüncesi içinde bir psikolojiye girip kulübümüze eleştiri getirecek bir duruma izin veremeyiz" dedi.

Sadece Erzurum değil, Antalya maçında da aynı ciddiyeti istediğini vurgulayan "Son noktayı Fenerbahçe gibi koyacağız" diye konuştu.

Mehmet Topal'ın sakatlığı ve Elif'in cezası sebebiyle kadroda mecburi rotasyon yapacak olan Yanal'ın Erzurum maçında başka bir değişikliğe gitmeyeceği ve aslarını sahaya süreceği öğrenildi.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
ersun yanal
aciklama
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de olağanüstü toplantı sona erdi: Tedesco ile yollar resmen ayrıldı!
Sadettin Saran yönetiminden derbi sonrası flaş karar çıktı! Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor
Fenerbahçe taraftarından Samandıra'da istifa çağrısı! Aziz Yıldırım sesleri
Domenico Tedesco'dan derbi itirafı: 'Penaltı sonrası bir şeyler kırıldı'
Ederson'dan gece yarısı paylaşımı! Özür diledi...
Anderson Talisca'nın kaçırdıkları 7 puana mal oldu
Galatasaray 3-0 Fenerbahçe
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2026 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam