Son Eklenen Haberler!
12:03 | Fenerbahçe Beko ilk transferini açıkladı!        -        12:02 | Partey, Fenerbahçe'den 6 milyon euro istedi!        -        10:27 | Fenerbahçe'den 3 Temmuz açıklaması!        -        10:27 | Jhon Duran maliyeti belli oldu! 2. yıl problemi...        -        10:17 | Fenerbahçe'den çılgın bonservis teklifi! Fransız basını transfer gelişmesini duyurdu        -        10:14 | Yusuf Akçiçek'in talipleri artıyor! Transfer kararı        -        10:13 | 9 bin 950 imza tamam! Şimdi gözler Ali Koç'ta        -        11:31 | Fenerbahçe'de kongre imzaları teslim edildi!        -        11:09 | Fenerbahçe’nin yeni transferi Jhon Duran‘ın maliyeti belli oldu! İşte alacağı maaş        -        10:59 | Bartuğ Elmaz'ın yeni adresi belli oluyor
Fenerbahçe'ye Phillip Cocu engeli
06.12.2018 - 14:13

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, Koeman için "Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu söyledik" derken yönetim ise bu açıklamanın çarpıtıldığını belirten bir açıklama yayımladı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör belirsizliğinin perde arkası.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, dün sabah antrenmanında basın mensuplarının sorusu üzerine Koeman'ın geleceği hakkında konuştu.

Fransız spor adamı, "Kendisi ile çok net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu söyledik. Daha önce açıkladığımız durumdayız. Şu an durumunda herhangi bir değişiklik yok" dedi. Bu sözlerin üzerine kulüp resmi sitesinden şu açıklama geldi: "Comolli'nin ilgili soruya verdiği cevabın geçtiğimiz haftalara atıf olmasına rağmen yeni bir durum açıklaması yapılmış gibi çarpıtılarak yansıtıldığının görülmesi üzerine bu düzeltmeyi yapma gereği ortaya çıkmıştır."

BU AÇIKLAMALAR NE ANLAMA GELİYOR?

Yönetim, Comolli'nin geçmiş düşünceyi tekrarlamasının yeni bir karar gibi algılanmasından rahatsız oldu. Çünkü yönetimin yeniden Koeman'la ilgili devam kararı almış olması, tepkileri Başkan Ali Koç ve ekibine yönlendirecekti. Oysa hem Ali Koç hem de yöneticiler yeni bir teknik direktör getirilmesi gerektiği konusunda hemfikir. Ancak bunu yapamamalarının bir sebebi var. Bu sebebin adı da Phillip Cocu.

31 MAYIS 2021'E KADAR OLAN PARAYI PEŞİN İSTİYOR

Halen İstanbul'da bulunan, Ali Koç'un otelinde konaklayan Cocu, yönetimin istediği kağıdı vermemek için direniyor. Fenerbahçe yönetimi, "Senin 1 yıllık maaşını ödeyeceğiz. Ancak FFP kuralları gereği 'Alacağım yoktur' kağıdı vermen gerekiyor" diyor. Cocu ise "Alacağım varken bu kağıdı size neden vereyim" diyerek diretiyor. Olayla ilgili iki iddia var 1- Cocu'nun sözleşmedeki hakkı olan 1 yıllık maaşının aylar içerisinde değil peşin olarak ödenmesini istediği. 2- Cocu'nun bu kağıdı vermek için sözleşme bitiş tarihi olan 31 Mayıs 2021'e kadar olan tüm parayı peşin istediği şeklinde. Cocu bu kağıdı vermezse, Fenerbahçe sezon sonuna kadar yeni bir A Takım teknik direktörü açıklayamayacak. (Sabah)


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
cocu
engel
Diğer Haberler
Fenerbahçe Beko ilk transferini açıkladı!
Partey, Fenerbahçe'den 6 milyon euro istedi!
Fenerbahçe'den 3 Temmuz açıklaması!
Jhon Duran maliyeti belli oldu! 2. yıl problemi...
Fenerbahçe'den çılgın bonservis teklifi! Fransız basını transfer gelişmesini duyurdu
Yusuf Akçiçek'in talipleri artıyor! Transfer kararı
9 bin 950 imza tamam! Şimdi gözler Ali Koç'ta
Fenerbahçe'de kongre imzaları teslim edildi!
Gelecek maçımız
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2025 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    Yasal Uyarı    FB TV    İletişim    Reklam