Son Eklenen Haberler!
09:49 | Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti        -        09:47 | Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!        -        09:40 | Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?        -        09:39 | Michy Batshuayi'den rekor!        -        18:00 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        09:53 | Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı        -        13:29 | Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..        -        22:02 | Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı        -        18:31 | İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!        -        14:22 | Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kadrosu belli oldu: 3 eksik
Eurolegaue Final-Four bilet fiyatları 2017
10.05.2017 - 15:02
Editör:

Eurolegaue Final-Four bilet fiyatları konusunda aradığınız tüm soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. THY Eurolegaue Final-Four maç biletleri ne kadar, nerede satılıyor?

THY Eurolegaue Final-Four maçları öncesi bilet fiyatları konusu merak ediliyor. Eurolegaue Final-Four maçları öncesi bilet fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Satışa çıkan biletlerin birçoğunun tükendiği belirtiliyor. Eurolegaue Final-Four maç bilet fiyatları ne kadar, nerede satılıyor ve nasıl alınır gibi soruları haberimizde yanıtlıyoruz.

THY Eurolegaue Final-Four maçları ne zaman başlıyor?

Eurolegaue Final-Four 2017 maçlarının başlama tarihi belirlendi. Fenerbahçe'nin de mücadele edeceği Eurolegaue Final-Four 2017 maçları 19-21 Mayıs tarihleri arasında başlayacak ve Sinan Erdem Arena'da oynanacak. Eurolegaue Final-Four İstanbul bilet fiyatları konusunda basketbolseverlerin aradığı bilgileri derledik.

Eurolegaue Final-Four biletleri ne kadar, kaç para, nerede satılıyor?

Eurolegaue Final-Four 2017'de Fenerbahçe, Real Madrid, CSKA Moskova ve Olympiakos mücadele edecek. Eurolegaue Final-Four maçları öncesinde en çok konuşulan konuların başında Eurolegaue Final-Four bilet fiyatları geliyor. Eurolegaue Final-Four maçları öncesi satışa sunulan biletlerin en düşüğü 1,800 TL, en yükseği ise 674 bin TL olarak belirlendi.



Eurolegaue Final-Four Fenerbahçe Real Madrid maçı ne zaman, hangi gün?

Eurolegaue Final-Four 2017'de Fenerbahçe ile Real Madrid karşılaşacak. Fenerbahçe Real Madrid Eurolegaue Final-Four maçının tarihi ve başlama saati belli oldu. Fenerbahe Real Madrid Eurolegaue Final-Four maçı 19 Mayıs Cuma günü saat 19:00'da başlayacak.

Fenerbahçe Real Madrid Eurolegaue Final-Four 2017 saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Real Madrid'in karşı karşıya geleceği Eurolegaue Final-Four maçının hangi kanaldan yayınlanacağı da belli oldu. Eurolegaue Final-Four 2017 Fenerbahçe Real Madrid maçı 19 Mayıs Cuma günü sat 19:00'da başlayacak ve Bein Sports ile TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

2017 Eurolegaue Final-Four hakemleri


19-21 Mayıs tarihlerinde Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesi vereceği 2017 Turkish Airlines Euroleague Final Four karşılaşmalarında görev yapacak hakemler belli oldu.


BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

Etiketler:
Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol