Fenerbahçe transferde bombayı patlatıyor! Takım arkadaşlarıyla vedalaştı İstanbul'a geliyor...
10.07.2022 - 10:31
1/6
Fenerbahçe transferde gaza basıyor. Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kiev maçıyla sezonu açacak Fenerbahçe’de 14 Temmuz’da UEFA’ya kadro bildirileceği için transfer çalışmaları hızlandı. Sarı-lacivertlilerde transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde listede bulunan 2 futbolcuda geri sayıma geçildiği öğrenildi.

2/6
Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, 20 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Dinamo Kiev karşılaşması öncesi transferde harekete geçti. Sarı-lacivertlilerin 2 yıldızı kadroya katmak konusunda ciddi adımlar attığı belirtildi. İşte detaylar...

3/6
ARAO VE PEZZELLA'DA BEKLENEN ADIMLAR

14 Temmuz Perşembe günü UEFA’ya kadro bildirmesi gereken Fenerbahçe’de beklenen hamleler geliyor. Orta sahada 6 numara için Willian Arao ve sol beke de Giuseppe Pezzella konusunda beklenen adımlar atıldı.

4/6
İSTANBUL'A GELİYOR

Uzun süre Real Betis’ten William Carvalho için uğraşan sarı-lacivertliler mali konularda istediği karşılığı bulamadı. Listenin ikinci sırasında yer alan Flamengo’lu Willian Arao ile görüşmeler olumlu ilerledi. Hem Flamengo hem de Brezilyalı futbolcuyla anlaşma sağlandı. Oyuncunun yeni haftada İstanbul’da olacağı ve UEFA kadrosuna yazılacağı dile getirildi.

5/6
KADROYA ALINMADI

Şu anda aradaki ufak detaylar görüşülüyor. Fenerbahçe’nin 29 yaşındaki orta saha için Flamengo’ya 3 milyon euro bonservis ödemesi bekleniyor. Oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacağı ve yıllık 1.3 milyon euro net maaş ödeneceği kaydediliyor. Willian Arao bugün Flamengo’nun Brezilya Serie A’da Corinthians ile oynayacağı maçın kadrosuna da alınmadı. Jorge Jesus, Willian Arao ile 2020 yılında Flamengo’da çalışmış hatta geçen sezonun başında Benfica’ya da istemişti.

6/6
SOL BEKE PEZZELLA

Sol bek konusunda da sarı-lacivetlilerde sıcak saatler yaşanıyor. Sao Paulo’dan Welington ve Parma’dan Giuseppe Pezzella öne çıkan oyuncular. Ancak Jorge Jesus’un daha önce Benfica’ya da istediği 24 yaşındaki Giuseppe Pezzella’ya öncelik verdiği belirtildi. Genç sol bek için kısa sürede resmi gelişmelerin olacağı vurgulandı.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol