Sabah spor yazarlarından Fenerbahçe yorumları!
24.11.2021 - 11:51
1/8
Sabah spor yazarları, Fenerbahçe'nin derbi galibiyetini değerlendirdi. Yazının tamamı için Sabah gazetesini satın alabilirsiniz.

2/8
“ÇOK BÜYÜK MORAL OLDU“

ÖMER ÜRÜNDÜL: F.Bahçe'nin bugünkü tabloda ciddi bir kötü gidişi varken 52 bin kişi önünde G.Saray derbisini kazanması tabii çok büyük bir moral oldu. Ama ben her zaman şunu vurguluyorum; böyle önemli galibiyetler tabii ki camiaları sevindirir ama ilerisi için yine de 'Takım düzeldi mi? Daha iyi olacak mı?' sorularının cevabı için beklemek lazım.

3/8
“BUNLAR UNUTULMAMALI“

ÖMER ÜRÜNDÜL: Örneğin; Olympiakos maçından sonraki Göztepe deplasmanında da kimse 'F.Bahçe bu maçı rahat kazanır' diyemez. Son derbiye baktığımızda F.Bahçeli futbolcular tüm hırslarını sahaya yansıttı. Ama maçın geneline baktığımızda çok daha net pozisyonlara giren G.Saray'dı. Bunlar da unutulmamalı.

4/8
“YENİDEN NORMAL“

GÜRCAN BİLGİÇ: 13 maç sonra yeniden normale döndüler. İnatçı-yetersiz bir teknik adamla en iyi bildikleri oyunu oynayacak iyi bir kadroya sahipler. Bundan sonrası için önündeki tek engel Pereira'nın tutarsızlıkları (rotasyon-sistem inadı) olacaktır.

5/8
“SADECE YILDIZ DEĞİL, KAPTAN“

GÜRCAN BİLGİÇ: Mesut Özil sadece bir yıldız değil, aynı zamanda takım kaptanı olduğunu da derbide gösterdi.

6/8
“YÖNETİM DEVREDEN ÇIKMAMALI“

GÜRCAN BİLGİÇ: Uzun bir aradan sonra ilk defa F.Bahçe taraftarlarının gözü parlıyor. Bu havanın bozulmaması, oyun istikrarına ve takımdaki lider oyuncuların sorumluluk almasına bağlı. Yani; yönetim devreden çıkmamalı. Bu kadro geçen sene şampiyonluğu bir galibiyetle kaçırdı, şimdi yapmaları gereken sistemi geliştirmek, ustaların önünü açmak.

7/8
“KIŞ ORTASINDA BAHAR“

LEVENT TÜZEMEN: Fenerbahçe, derbi galibiyetiyle kış ortasında baharı buldu. Pereira bu oyunla mı devam edecek yoksa bildiğini mi okuyacak?

8/8
“DERBİ MESUT'UN ESERİ“

LEVENT TÜZEMEN: Derbi galibiyeti Pereira'nın değil Mesut Özil'in eseridir. Alman yıldız, sistemi de değiştirdi, kendini de ilk 11'e yazdırdı. Bundan sonra F.Bahçe, Pereira'nın değil Mesut Özil'in takımı olur. Portekizli hoca sadece çalıştırıcı olarak görev yapar.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol