"Tabela, hakemlerin Fenerbahçe'ye nasıl baktığını gösteriyor"
18.10.2021 - 19:19
1/9
Spor yazarlarından Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a 3-1 kaybettiği mücadeleyi Fotomaç'taki köşesinde yorumladı. İşte o yorumlar...

2/9
ALİ ŞANSALAN'A İSTEDİĞİ FIRSATI VERDİ

Üçüncü dakikada öne geçmek Fenerbahçe'nin beklediği değildi. Ancak 23'te gelen ikinci sarıdan kırmızı, kimse için sürpriz olmadı. Kim Min Jae, faul olduğu tartışılan bir pozisyonda, Ali Şansalan'a istediği fırsatı verdi. “Fırsat“ derken, maçı izleyenlerin Nwakame'nin şiddetli itirazdan görmediği sarı kart ile Gustavo'nunkini karşılaştırırsanız, bunun nedenini de anlarsınız.

3/9
GENÇ BİR HAKEME VERMEK HATA

Böymesine kritik bir maçı iki takım adına da kötü izlenimleri bulunan genç bir hakeme vermekti ilk hata.

4/9
AKLA GELECEK EN KÖTÜ SENARYO

Sonrasında genç Altay'ın ikramı geldi. 10 kişi kaldıktan saniyeler sonra skorda eşitlik sağlandı Bir nefes almaya bile “fırsat“ bulamadan, “yenilmemek“ emrini uygulamaya çalıştı Fenerbahçe. Akla gelecek en kötü senaryo ile karşılaştılar.

5/9
ORTA SAHADA SAYIYI EŞİTLEYEBİLİRDİ

Pereira, eksilen bölgeye Gustavo'yu çekti, Mesut Özil'i de merkez ikiliye. İkinci yarı başladığında da “beşli savunma“dan vazgeçmedi. 4-4- 1'i deneyerek orta sahada sayıyı eşitleyebilirdi halbuki.

6/9
RAKİBİN ANALİZİNDEN UZAK

Ya da Mesut ve Rossi ile savunma yapacaksa, bunu becerebilenler ile oynardı, niyetini anlardık. Rakibin analizinden uzak, kendi takımının yapabileceklerinin farkında olmayan bir teknik direktörü var Fenerbahçe'nin.

7/9
HATAYI DA PEŞİNE TAKTI

10 kişi ile yediği baskıya, rakibi aynen devam etsin diye strateji kuramayan, denenmiş ile devam eden, “şahane seyirci“… Topu rakibe bırakıp, tempoyu düşük tutmak, kırılgan ortamda hatayı da peşine taktı elbette.

8/9
'TEMAS'I FAUL GÖREN FIFA HAKEMİ...

Szalai – Cornelius mücadelesinde sadece “teması“ faul gören FİFA hakemi, ilk gördüğü doğruyu, yanlışa çeviren bir de hakem varken, farklı sonuca davetiye çıkarıldı elbette.

9/9
HAKEMLERİN F.BAHÇE'YE NASIL BAKTIĞINI GÖSTERİYOR

Tabela bu sezon da hakemlerin Fenerbahçe'ye nasıl baktığını, hangi fırsatlarla karar vereceklerini gösteriyor bize. Pereira ve oyuncularının bu rüzgara kendi sakarlıklarını ve hatalarını katmasını da izledik katmerli şekilde.

Diğer Haberler
Ali Koç: "Türk futbol tarihi daha aşağılık bir sezon yaşamamıştır"
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol