Türk scout resmen açıkladı! "Fenerbahçe'den Arda Güler'i takip ediyoruz"
10.10.2021 - 11:02
1/7
Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerinin ilgisini çeken genç futbolcu Arda Güler'e bir talip daha çıktı! Türk scout, sarı-lacivertlilerin 16 yaşındaki yıldız adayını takip ettiklerini açıkladı. İşte Arda Güler'e talip olduklarını resmen duyuran o takım...

2/7
ROSSI VE OSAYI SAMUEL ANTRENMANA KATILMADI

Trabzonspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Diego Rossi ve Bright Osayi-Samuel tedbir amaçlı antrenmanda yer almazken, sakatlıkları sona İrfan Can Kahveci ve Tisserand bireysel çalışmalar gerçekleştirdi.

3/7
'FENERBAHÇE BÜYÜK BİR KULÜP'

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Miguel Crespo açıklamalarda bulundu. Crespo, “Fenerbahçe büyük bir kulüp. Burada oynadığım için çok mutluyum. Çok iyi bir taraftar kitlemiz var. Onları mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız“ ifadelerini kullandı.

4/7
CLUB BRUGGE SCOUTU AÇIKLADI

Belçika'nın en büyük kulüplerinden Club Brügge'ün scoutu olan Halis Yen, Belçika futbolununun altyapıya bakış açısından, scoutingin önemine, Türkiye'den listesinde yer alan futbolculardan, TFF'ye önerilerine kadar birçok konuyu anlattı. Fanatik'e konuşan Halis Yen şu ifadeleri kullandı.

5/7
'ARDA, BORA VE BARTUĞ'U TAKİP EDİYORUM'

“Fenerbahçe'den; Arda Güler (16) ve Bora Aydınlık (16), Galatasaray'dan da Bartuğ Elmaz (18) gibi oyuncuları takip ediyor, onların gelişimini merak ediyorum. Benim için önemli olan altyapıdan kaç futbolcu çıkar? Aslında altyapıdan yeterince gençlerimiz çıkıyor ama A takımlarda sistem ve sabır olmadıgı için bu yetenekli gençleri her zaman A takıma entegre edemiyoruz.“

6/7
44 DAKİKADA 1 ASİST

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi ön elemeleri ve Süper Lig'de oynadığı 3 maçta oyuna sonradan dahil olan genç futbolcu, şu ana kadar 44 dakika şans bulabildi. Arda Güler bu karşılaşmalarda 1 asistlik katkı sağladı.

7/7
2 YIL SÖZLEŞMESİ KALDI

Sarı-lacivertlilerde takım adına oldukça önemli bir potansiyel barındıran genç isim, sezon başında A takıma katıldı. 2005 doğumlu on numaranın Süper Lig devi ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol