Altay Bayındır: "Eve bile gitmiyoruz, tesisteyiz"
03.10.2021 - 19:46
1/7
Fenerbahçe'nin yıldız kalecisi Altay Bayındır, Kasımpaşa maçının ardından FBTV'ye açıklamalar yaptı. İşte Altay Bayındır'ın sözleri:

2/7
“BEKLENTİLERİ BİLİYORUZ“

Bugünkü maç çok önemliydi. Gerekli değerlendirmeleri maç öncesinde yaptık. Böyle devam etmek istiyoruz. Büyük Fenerbahçe taraftarının beklentileri belli. Biz de bu beklentileri karşılamak için elimizden geleni yapacağız. Milli araya lider gittiğimiz için mutluyuz. Henüz 8. haftadayız.

3/7
“HERKESTEN DAHA ÇOK İSTİYORUZ“

Anlayışla karşılıyoruz. 7 yıldır şampiyon olamadı bu kulüp. Biz herkesten daha çok istiyoruz. Bugünkü galibiyetimizde beklentileri olan tüm taraftarımıza gelsin. Biz saha içinde dışında elimizden gelen neyse yapıp Fenerbahçe'yi hak ettiği yere çıkaracağız.

4/7
“EVE GİTMİYORUZ, TESİSTEYİZ“

Bizler de insanız, duygu düşüncelerimiz var. Eleştirileceğiz, eleştiriye açık olacağız. Bazı şeyleri de takmamamız gerekiyor. Şu an trafikte çok sık maç var. Biz eve gitmiyoruz, tesisteyiz her zaman neredeyse. Hocamız da çok yoğun. Başkanımız çok mücadele veriyor. Herkes çok istiyor. Bir yerde anlayışla karşılamak lazım. İnsanların beklediği, istediği şeyler var. Biz beklentilerin farkındayız. Ancak, karşımızda da bir rakip var. Onlar da mücadele ediyor, bizi yenmek istiyor. Biz elimizden geleni yapmaya çalışacağız.

5/7
“BİZ İYİ BİR TAKIMIZ!“

Savunma oyuncularımızın hepsi birbirinden değerli. Tüm oyuncular mücadele veriyoruz. Gol yenmediği bir maç sonrası en çok savunmacılar mutlu olur. Biz savunma olarak tüm vaktimizi birlikte geçiriyoruz. Güzel bir aile, güzel bir takım olduk. İnşallah sene sonu da çok mutlu oluruz. Tüm oyuncuların niyeti iyi ama bazen gününde olmuyor. Bizler iyi bir takımız. Takım ruhumuz yerinde. Herkes birbiri için mücadele ediyor. İnşallah bu şekilde devam ederiz. Sezon sonunu taraftar desteğiyle hep birlikte mutlu şekilde bitiririz.

6/7
“TÜM TARAFTARLAR, BÖLÜNMEDEN“

Milli takımda yeni bir oluşum var. İnşallah iyi ve güzel olur. Milli futbolcular her zaman desteklenmeyi hak eder. Kimin oynadığı, sahada olduğu önemli değil. Herkes oynamak istiyor ama ne olursa olsun tüm taraftarlarımızın, bölünmeden, gruplaşma olmadan bizi desteklemesini istiyoruz. Biz oyuncular olarak formanın ağırlığını biliyoruz. İnşallah 2 maç bizim için de çok güzel geçer.

7/7
“FERDİ DE TÜRKİYE'Yİ İSTER DİYE DÜŞÜNÜYORUM“

Ferdi gerçekten çok beyefendi, çok düzgün bir çocuk. Takımın en eskilerinden biri Ferdi. Çok iyi niyetli şekilde mücadele ediyor. Diyaloğumuz çok iyi. Bu onun kararı. Türk milli takımını çok ister diye düşünüyorum. Ancak nihayetinde karar kendisine aittir.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol