“Kavga etmeye hazır ama farklı yollarını bulmuş…”
01.08.2021 - 11:06
1/7
Fenerbahçe’de herkes Vitor Pereira’yı merak ediyor… Başkan Ali Koç’un “daha olgunlaşmış” dediği Portekizli teknik adamın önceki döneme göre farklılıkları ise dikkat çekiyor.

2/7
* Eskisi kadar iddialı ama, önceki gibi “bu iş bitti. Ben Türkiye’nin üzerindeyim. Premier Lig’den isterlerken ben buraya geldim. Kıymetimi bilin” havası yok.

3/7
* Kendisine güveniyor ama, önceki gibi “dediğim kuraldır. Ben ne dersem o olur. Herşeyi ben bilirim” havasından kurtulmuş.

4/7
* Bir önceki dönemde futbolcuları tanımak için uğraşmıyordu, sadece taktisyendi. Şimdi psikolojik olarak destek veren tam donanımlı bir teknik direktör.

5/7
* Bir önceki dönemde bilime inanmıyor, futbolcu sahada topla idman yapar fikrindeydi. Yine bilgisayarları çok düşünmüyor incelemiyor ama kulübün sunduğu tüm iknaları tek tek inceliyor. İşin içine katmaya çalışıyor.

6/7
* Kavga etmeye, takımının haklarını korumak için savaşmaya hala hazır ama bunu daha stratejik yapmanın yollarını keşfetmiş.

7/7
* Daha önce futbolcularıyla belirli bir mesafede sadece taktisyendi. Hala baba olamamış ama bir seviyede abi konumuna yükselmiş durumda. (Fotospor)

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Gelecek maçımız
Sivasspor
Fenerbahçe
22.04.2024 | 20:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol