Atletico Madrid, Fenerbahçeli yıldıza talip oldu! Ne Ozan Ne Attila Szalai
23.05.2021 - 13:10
1/11
Süper Lig'de şampiyonluk hayali kuran Fenerbahçe sezonu üçüncü tamamladı. Yeni sezon kadro planlamalarına hız veren Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Sarı-lacivertli yıldız için İspanyol devi Atletico Madrid devreye girdi.

2/11
Süper Lig'de sezonu üçüncü tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe'de transfer yine hararetli geçecek. Yeni sezon için kadro çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin kapısını İspanyol devi Atletico Madrid çalacak.

3/11
OZAN TUFAN VE SZALAI BEKLENTİSİ

EURO 2020'de vitrine çıkarak piyasa yapması beklenen Ozan Tufan ve Attila Szalai için yüksek bonservis teklifi bekleniyor. Fenerbahçe elde edilecek rakamlar ile transfer için kaynak yaratma peşinde.

4/11
MADRID TALİP OLDU

Bu iki ismin dışında sürpriz bir transfer operasyonu yaşanıyor. İspanyol devi Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin genç yıldızına talip oldu.

5/11
F.BAHÇE'YE DÖNÜYOR

Fenerbahçeli Berke Özer, kiralık olarak forma giydiği Westerlo'da başarılı bir sezon geçirdi. Sözleşmesi sona eren Berke sarı-lacivertli kulübe geri döneceğini açıkladı.

6/11
ATLETİCO DEVREDE

İspanyol devi Atletico Madrid, Fenerbahçeli genç file bekçisi Berke Özer'i takıma kazandırmak için kollarını sıvadı.

7/11
GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Vole'den Yağız Sabuncuğlu'nun aktardığı bilgiye göre, oyuncunun menajeri Christophe Henrotay, Atletico Madrid ile görüşmelere başladı. Berke Özer'in de Avrupa'da forma giymek istediği belirtildi.

8/11
RESMİ TEKLİF YAPILACAK

Detayların halledilmesinin ardından Atletico Madrid'in Fenerbahçe'ye resmi teklif yapacağı bilgisi de paylaşıldı. Avrupa hayali kuran Berke buna göre menajerini değiştirdi ve Courtois’in de menajerliğini yapan Christophe Henrotay ile anlaşmaya vardı.

9/11
KALESİNDE DEVLEŞTİ

20 yaşındaki file bekçisi, 23 maçın 8'inde kalesini gole kapattı. 2160 dakika sahada kalan genç eldiven, ligin en az gol yiyen kalecileri arasında yer aldı. Berke Özer'in takımı Westerlo ise ligin en az gol yiyen ikinci takımı olarak öne çıktı.

10/11
RESMEN VEDA ETTİ

2 sezonun ardından Berke Özer sosyal medyada yaptığı paylaşım ile Westerlo'ya veda etti. Özer şu ifadeleri kullandı: Harika şekilde geçen 2 yılın ardından WESTERLO ailesine veda ediyorum.Öncelikle buraya geldiğim ilk günden son günüme kadar yanımda olan Hasan Çetinkaya,Baturalp Soydaş ve başkanımız Oktay Ercan’a çok teşekkür ederim.Kariyerimde her zaman çok özel kalacak olan bu kulüpte çok önemli tecrübeler elde ettim,çok güzel anılar ve insanlar biriktirdim.Bana olan desteğiniz ve güveniniz için çok teşekkür ederim.Harika anılar ile burdan ayrılıyorum ama Her zaman kalbimde olacaksınız.

11/11
ÜMİT MİLLİ TAKIM'A ÇAĞRILDI

Türkiye Futbol Federasyonu, Ümit milli takım aday kadrosunu açıkladı. Bu sezon Belçika'da iyi bir sezon geçiren Berke Özer de aday kadroda kendine yer buldu.

Diğer Haberler
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol