Moussa Marega derken ters köşe...
28.04.2021 - 11:54
1/10
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'de yönetim yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertlilerin bu sezon 38 maçta 25 gol 9 asist üreterek kariyerinin en parlak dönemini yaşayan golcü oyuncuya talip olduğu ileri sürüldü. İşte detaylar...

2/10
Süper Lig'de Emre Belözoğlu ile büyük bir ivme yakalayan ve şampiyonluk yarışında Beşiktaş'ı takibi sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor. Golcü arayışında sürpriz bir iddia geldi.

3/10
FORVETLER HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI

Bu sezon forvette büyük sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'de Samatta, Cisse, Thiam hayal kırıklığı yaratmıştı. Kemal Ademi ise devre arasında Fatih Karagümrük'e kiralanmıştı.

4/10
VALENCIA FORMÜLÜ

Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, kanat oyuncusu Enner Valencia'yı ileri uçta oynatarak kısa vadede sonuç almıştı sarı-lacivertli takım yükselişe geçti.

5/10
MAREGA, AL HİLAL'E DOĞRU

Fenerbahçe'nin radarında bulunan Moussa Marega'nın ise Al Hilal'den 3 yıl için 15 milyon euroluk teklif aldığı ve rotayı Suudi Arabistan ekibine çevirdiği ileri sürüldü.

6/10
SÜRPRİZ İSİM: NSAME

Bu sezon santrafor konusunda beklentilerini karşılayamayan Fenerbahçe'nin sürpriz bir ismi gündemine aldığı iddia edildi.

7/10
YOUNG BOYS'TA PATLAMA YAPTI

Young Boys formasıyla gol patlaması yaşayan Kamerunlu forvet Jean-Pierre Nsame'yi isteyen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğu yazıldı.

8/10
7 KULÜPTEN TEKLİF

İddialara göre Fenerbahçe dışında 7 kulübün daha Nsame için teklif ilettiği ifade ediliyor. 27 yaşındaki forvete Fiorentina, Parma, Udinese, Newcastle, Southampton, West Ham, Celtic'in talip olduğu kaydedildi.

9/10
BONSERVİSİ 7 MİLYON EURO

Çıkan haberlere göre Young Boys kulübünün Nsame için belirlediği bonservis bedelinin 7 milyon euro olduğu ifade ediliyor.

10/10
38 MAÇTA 25 GOL, 9 ASİST

2017'de Servette'den Young Boys'a 900 bin euro transfer olan yıldız forvet, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı toplam 38 maçta 25 gol 9 asist üreterek kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol