Dimitris Pelkas sürprizi! Transfer bombası patlıyor...
08.04.2021 - 12:14
1/13
Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas, Sarı Lacivertlilerin bu sezon en önemli kozlarından biri oldu. Yunan orta saha Fenerbahçe taraftarının sevgilisi haline gelirken transferde sürpriz bir gelişme yaşandı.

2/13
PELKAS BOMBASI

Fenerbahçe'nin sezon başında PAOK'tan kadrosuna kattığı Dimitris Pelkas bu sezona damga vuran isimlerden oldu. Sarı Lacivertlerin yıldız ismine dev talip çıktı. Fenerbahçe'nin istediği bonservis belli oldu. İşte detaylar...

3/13
BU SEZONA DAMGA VURDU

Fenerbahçe'nin inişli çıkışlı sezonunda akılda kalan isimlerin başında Dimitris Pelkas yer alıyor. Yunan yıldız, Fenerbahçe'yi ayakta tutan isimler arasında yer aldı. Pelkas, Altay Bayındır ile birlikte Fenerbahçe'nin bu sezona damga vuran isimlerinden oldu.

4/13
8 GOL 7 ASİST

Sezon başında PAOK'tan Fenerbahçe'ye transfer olan Dimitris Pelkas bu sezon 33 maça çıktı ve bu maçlarda 8 gol atıp 7 asist yaptı. Pelkas'ın muhteşem performansı piyasa değerini de artırdı. Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönemde piyasa değeri 2.5 milyon Euro olan Yunan yıldız için bugün belirlenen değer 6 milyon Euro...

5/13
RUSYA'DAN DEV TEKLİF

Fenerbahçe'deki muhteşem performansı sonrası Pelkas için Avrupa'nın üst düzey liglerinden talipler gelmeye devam ediyor. Son olarak Rusya'dan Pelkas için dev bir teklif daha geldi.

6/13
RUBIN KAZAN'DAN 10 MİLYON EURO

Takvim'de yer alan habere göre Daha önce Pelkas için Fenerbahçe'nin kapısını 7 milyon Euro teklifle çalan Rubin Kazan bu teklifini 10 milyon Euro'ya çıkardı.

7/13
FENERBAHÇE 15 MİLYON EURO İSTİYOR

Fenerbahçeli kurmaylar ise işi biraz ağırdan alıyor. Rus kulübü yetkilileri ile yapılan görüşmede 15 milyon Euro'dan taviz vermeyen Fenerbahçe, “Sezon sonu görüşelim“ cevabını verdi.

8/13
KONSANTRASYON BOZULMAYACAK

Şampiyonluk yarışına kilitlenen F.Bahçe'de yönetim Pelkas'ın konsantrasyonunu bozacak bir gelişme istemiyor. Ancak sezon sonunda Pelkas için hareketli günler yaşanacağı kesin.

9/13
PERFORMANSINA GÖRE BONSERVİSİ ARTABİLİR

Fenerbahçe, Pelkas'ın performansına göre 15 milyon Euro'luk teklifi daha artırabilir. Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro'luk teklifini 20 milyon Euro seviyelerine çekmesi bekleniyor.

10/13
FENERBAHÇE'NİN GELİR BEKLENTİSİ ÇOK BÜYÜK

Fenerbahçe'de teklif gelen tek isimi Dimitris Pelkas değil. Sezon sonunda Fenerbahçe'nin transferden yaklaşık 50 milyon Euro'luk gelir beklentisi var.

11/13
SZALAI İÇİN LEICESTER DEVREDE

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı Macar stoper Attila Szalai de dev kulüplerin radarına girmeyi başardı. Macar stoper için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin 20-25 milyon Euro civarında bir teklif yapmaya hazırlandığı iddia edilmişti. Macar basını Szalai'nin yeni adresinin Premier Lig olabileceğinin duyurmuştu.

12/13
OZAN TUFAN İÇİN EN AZ 15 MİLYON EURO

Fenerbahçe'nin yüksek bonservis beklentisi içinde olduğu bir diğer isim ise Ozan Tufan... Milli futbolcu özellikle A Milli Takım'ın Dünya Kupası elemelerinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çekmişti. Rusya'dan Spartak Moskova ve İngiltere'den birkaç kulübün Ozan Tufan ile yakından ilgilendiği iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin Ozan Tufan için kapıyı en az 15 milyon Euro'dan açacağı iddia ediliyor.

13/13
İSTENEN BONSERVİS BEDELLERİ VERİLİRSE...

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olamaması halinde bonservis elde edebileceği oyuncuları elden çıkarabilir. Sarı Lacivertliler oyuncu satışı sonrası kadrosunu yıldız isimlerle doldurmanın planlarını yapıyor. Yüksek teklif gelmesi halinde yönetimin Pelkas, Szalai ve Ozan Tufan'ı gönderebileceği iddia ediliyor.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol