Emre Belözoğlu, fikstüre ve puan durumuna bakmayı yasakladı!
07.04.2021 - 10:47
1/8
Fenerbahçe Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, “Denizli maçında beni mutlu eden gösterilen özveriydi. Bu oyunu geliştireceğimize inanıyorum. Şu aşamada fikstüre ve puan durumuna bakmanızı asla istemiyorum Maç maç düşüneceğiz. Önümüzde çok zorlu bir Yeni Malatya karşılaşması var. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Fikstürü ve yerimizi sezon sonu değerlendiririz“ dedi.

2/8
SOYUNMA ODASINDA NE DEDİ?

Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu, zor da olsa 3 puanla geçilen Denizlispor maçının ardından futbolcularına tek tek teşekkür etti.

3/8
“BENİ MUTLU EDEN ŞEY BU“

Sabah'ta yer alan habere göre; İlk karşılaşmasından galibiyetle ayrılmasının kendisi açısından hayli önemli olduğunun altını çizen genç teknik adam, “Teknik-taktiğin dışında herkes fazlasıyla özveri gösterdi. Beni asıl mutlu eden şey buydu“ diye konuştu.

4/8
“GELİŞECEĞİZ“

Takım olarak hala sorunlarının bulunduğunu belirten Belözoğlu, “Final haftalarındayız. Hem kazanmak hem de bir şeyleri yeniden oturtmak zorundayız. Belki istediğimiz seviyede değiliz. Ama bu oyunun gelişeceğine inanıyorum. Daha fazla yakın oynayarak güzel futbolla kazanmaya devam etmek hepimizin ortak temennisi“ dedi.

5/8
“SEZON SONUNDA BAKARIZ“

Belözoğlu, fikstür ve puan durumu konusunda takım olarak asla konuşmayacaklarının altını çizerek “Maç maç düşüneceğiz. Önümüzde çok zorlu bir Yeni Malatya karşılaşması var. Kazanmak için her şeyi yapacağız. Aldığımız puanı, bitirdiğimiz noktayı sezon sonunda masaya yatırırız. O zaman camia olarak muhasebeyi yaparız“ ifadelerini kullandı.

6/8
ÖMER ÜRÜNDÜL | “ONARMAK HİÇ KOLAY DEĞİL“

Belözoğlu'nun ilk maçıydı ve kesin bir fikir sahibi olmak için en az 3 karşılaşmada ne yapacağını görmek gerek. Takımda öyle bir ciddi sorun var ki onu onarmak hiç kolay değil. Nedir o? İleri uçtaki oyuncular. Osayi'den beklenen gelişme gelmedi, aksine düşüş var. Samatta gol attı ama başka icraatı yok. Valencia da birkaç parlama ile idare ediyor. Bütün sorun burada, alternatifi de yok.

7/8
GÜRCAN BİLGİÇ | “ÇOK AKILLI DAVRANDI“

Çok akıllı davrandı. Geçmiş sistemle fazla oynamadan sadece görevleri değiştirerek bir farklılık yaratmaya çalıştı. En doğru tarzı takımının taktik disiplinden uzaklaşmamasıydı. O golü atacaklarını biliyorlardı, önemli olan yemeden devam etmeleriydi. Israrla denediler. Acele etmediler, panik yapmadılar. Maçta belki muhteşem oynamadılar ama psikolojik eşiği yara almadan geçtiler.

8/8
ALİ GÜLTİKEN | “POZİTİF BİR BAŞLANGIÇ“

Zor bir süreç. Şansı, iki rakibinin de kaybettiği haftada Fenerbahçe'nin başında çıkmasıydı. Oyun belki çok iyi seviyede değil ama kazanma mecburiyetinde olduğu bir maçı geçerek olumlu bir adım attı. Bu tür ciddi kriz dönemlerinde taktik, sistem vs. gibi şeylerin çok önemi olmaz. Önemli olan kazanmaktır. Pozitif bir başlangıç yaptı.

Diğer Haberler
Michy Batshuayi'den rekor!
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı'nı seçeceği tarih açıklandı
Fenerbahçe'de Oosterwolde’den kötü haber..
Fenerbahçe, turu İstanbul'a bıraktı
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'nin Olympiakos maçı kadrosu belli oldu: 3 eksik
Olympiakos - Fenerbahçe maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Olympiakos
18.04.2024 | 22:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol