Fenerbahçe'de beklenmeyen ayrılık! 1 dakika bile forma giymedi, resmen...
06.04.2021 - 21:25
1/13
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup eden ve yeniden şampiyonluk umutlarını yeşerten Fenerbahçe'de transferde tarihi gelir hedefleniyor. Sarı Lacivertlilerin iki yıldızına 40 milyon Euro'nun da üstünde bir teklif geldiği belirtildi. Sarı Lacivertlilerde geniş çaplı operasyon başladı.

2/13
FENERBAHÇE'DEN TARİHİ TRANSFER GELİRİ

Fenerbahçe'de tarihi transfer operasyonu resmen başladı. Sarı Lacivertliler gelecek sezonun transfer planlamasını yaptı. Fenerbahçe'nin yıldız isimlerine resmi teklifler ulaşırken transfer gelirinin 40 milyon Euro'dan bile fazla olabileceği belirtildi. İşte detaylar...

3/13
ŞAMPİYONLUK UMUTLARI YENİDEN YEŞERDİ

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Denizlispor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibini Samatta'nın golüyle 1-0 mağlup etti ve şampiyonluk umutlarını yeniden yeşertti.

4/13
HEDEF GALİBİYET SERİSİ YAKALAMAK

Galatasaray ve Beşiktaş'ın mağlup olduğu haftayı galibiyetle kapatan Fenerbahçe'de moraller yerine geldi. Yeni Malatyaspor öncesi ligde ikinci sıraya yerleşen Fenerbahçe'de hedef Malatya deplasmanında da kazanarak galibiyet serisi yakalamak.

5/13
BELÖZOĞLU İLK GALİBİYETİNİ ALDI

Fenerbahçe'de Futbol A Takım direktörlüğüne getirilen Emre Belözoğlu takımının başında çıktığı ilk maçında galibiyetle tanıştı. Sarı Lacivertlilerde Yeni Malatyaspor maçının hazırlıkları da başladı.

6/13
GELECEK VE GİDECEK İSİMLER BELLİ

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesine devam eden Fenerbahçe diğer yandan gelecek sezonun transfer hazırlıklarına da başladı. Sarı Lacivertliler takımdan ayrılacak ve takıma dahil edilecek futbolcuların isimlerini belirledi.

7/13
40 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE GELİR

Emre Belözoğlu'nun raporu doğrultusunda hareket etmesi beklenen yönetimin 40 milyon Euro'dan fazla transfer geliri beklediği ifade edildi. Fenerbahçeli bazı futbolculara resmi teklif ulaştı.

8/13
ALLAHYAR'A REKOR TEKLİF

Allahyar hakkında gündeme bomba gibi düşen bir haber geldi. Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'in genç futbolcu için devreye girdiği öğrenildi. Shakhtar'ın genç futbolcu için 8 milyon Euro'yu (76 milyon TL) gözden çıkardığı vurgulandı. Bu rakam genç futbolcunun kariyerinde rekor bir bonservis

9/13
F.BAHÇE'YLE LİGDE 1 DAKİKA BİLE FORMA GİYMEDİ, UKRAYNA'DA ZİRVE YAPTI

Fenerbahçe'ye 2 sezon önce İran ekibi İstiklal'den transfer olan Allahyar Sayyadmanesh beklenen performansı gösterememiş ve İstanbulspor'a kiralanmıştı. 750 bin euro bedelle sarı-lacivertli ekibe transfer olan yıldız isim, daha sonra İstanbulspor'dan ayrılarak Zorya'ya kiralandı. Allahyar, Ukrayna'da oldukça başarılı günler geçiriyor.

10/13
17 MAÇTA 5 GOL 2 ASİST

Ukrayna ekibinde bu sezon çıktığı 17 maçta beş gol, iki asist kaydeden ve gösterdiği başarılı performansla büyük beğeni kazandı.

11/13
OZAN TUFAN İÇİN 20 MİLYON EURO

Sarı- lacivertliler, 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki futbolcu için EURO 2020'ye kadar gelen tekliflere olumsuz yanıt verecek. Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonası'nda da ay-yıldızlı formayla sahne alması beklenen Ozan'ı en az 20 milyon euro'ya satmayı hedefliyor.

12/13
LEICESTER CITY TALİP

Fenerbahçe'de ve Macaristan Milli Takımı'nda gösterdiği muhteşem performansla Avrupa ekiplerinin radarına giren Szalai'ye Premier Lig ekiplerinden Leicester City'nin talip olduğu bildirildi.

13/13
TAM 25 MİLYON EURO

Macar basınında çıkan habere göre; Fenerbahçe'nin oyuncu için 25 milyon euro istediği, bu transferin gerçekleşmesi halinde Szalai'nin en çok bonservis ödenen Macar futbolcu olarak tarihe geçeceği aktarıldı.

Diğer Haberler
Ali Koç: "Türk futbol tarihi daha aşağılık bir sezon yaşamamıştır"
Kulüpler Birliği'nden Ali Koç kararı
Şenes Erzik açıkladı: Fenerbahçe ligden çekilecek mi?
Ali Koç'tan Ankara'da kritik görüşme!
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol