Trabzonspor karşısında bambaşka bir Fenerbahçe
26.02.2021 - 12:02
1/7
Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor maçının 11’inde flaş değişiklikler yapacak. Rakibine karşı topla daha çok oynayacak, tempoyu belirleyen takım olacak. Savunmada da işi sıkı tutacak.

Göztepe yenilgisi sonrası daha çok önem kazanan Trabzonspor maçına hazırlanan Fenerbahçe'nin sahaya çıkacağı kadro ve oynayacağı futbol merak konusu oldu.

2/7
SOL BEKTE BU KEZ FİLİP NOVAK

Hafta başından bu yana teknik direktör Erol Bulut'un 11'de flaş değişikler yapacağı konuşulurken, beklerde Caner ve Nazım'ın yerine Novak ile Gökhan görev yapacak. Savunmanın göbeğinde ise Serdar'ı kesecek olan Bulut, Szalai-Tisserand ikilisiyle maça başlayacak. Gustavo'nun yokluğunda orta alanda Sosa- Ozan, önlerinde de Mesut Özil olacak.

3/7
UZUN SÜRE SONRA PELKAS 11'E...

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir ilk 11'de yer alamayan Dimitrios Pelkas, Trabzonspor'a karşı Fenerbahçe'nin en önemli kozları arasında yer alacak. Sol kanatta forma giymesi beklenen Yunan yıldız, savunmaya da destek verecek. Sağda Samuel Osayi'yi yedek kulübesine çekmesi beklenen Erol Bulut, bu bölgede önceki maçlarda olduğu gibi Enner Valencia'yı oynatacak. En uçta ise bu kez işler değişecek. Haftalardır yedek olan Mbwana Samatta, Mame Thiam'dan formayı alacak, Fenerbahçe'nin zorlu deplasmanda gol silahı olacak.

4/7
OYUN FELSEFESİ YİNE DEĞİŞİYOR

Süper Lig'in 15. haftasındaki Başakşehir karşılaşmasıyla topu rakibine bırakıp, yeni bir oyun anlayışına giren ve 9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Fenerbahçe, bu kez farklı bir felsefeyle mücadele etmeye hazırlanıyor. Ligde son 4 karşılaşmada kalesini gole kapatan Trabzonspor'a karşı topu ayağında tutmayı planlayan sarı-lacivertliler, tempoyu da belirleyen taraf olmayı hedefliyor. Göztepe maçında olduğu gibi hücuma çıkarken savunmada yaptığı hataların tekrarlanmasını istemeyen Erol Bulut, bu konuda da işi sıkı tutacak.

5/7
4 EKSİKLE ÇALIŞTILAR

Sarı-lacivertli takım, Trabzonspor ile oynayacağı kritik maçın hazırlıklarına dün Samandıra'da devam etti. Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde çalışan Fenerbahçe, taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdi. İrfan Can ile Luiz Gustavo özel program dahilinde çalışırken, Samatta ve Sadık, bel ağrıları nedeniyle antrenmanda yer almadı.

6/7
DEVLERLE YARIŞIYOR

F.Bahçe, sosyal medyada dünya devleriyle yarışıyor. Twitter'da dünyanın en çok etkileşim alan kulüplerinden olan sarı-lacivertliler, Youtube'da da zirveye oynuyor. Kanarya, ocak ayında dünyada en çok etkileşim alan ilk 10 kulüp arasına girdi. M.United'ın 27.6 milyon etkileşimle ilk sırayı aldığı listede F.Bahçe 12.8 milyonla 8. oldu.

7/7
DIŞ SAHADA KRAL

Bu sezon sahasında oynadığı 13 maçta aldığı 5 yenilgiyle zirve yarışında yara alan Fenerbahçe, dış sahada ise rakip tanımıyor. Çıktığı 12 deplasmanda 9 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alan sarı-lacivertliler, dış sahada en çok puan (29) toplayan takım oldu. Kanarya'nın pazar günü konuk olacağı Trabzonspor ise evinde bu sezon 12 maçta 7 galibiyet, 1 beraberlik, 4 mağlubiyetlik bir performans sergiledi.

Diğer Haberler
Fenerbahçe'de Miha Zajc için flaş karar!
Fenerbahçe'ye sakat futbolcularından iyi haber
İsmail Kartal'dan 38 maçta 23 farklı defans hattı
İsmail Kartal'dan Haber Global'e özel açıklamalar!
Mert Müldür'den Milli Takım ve Fenerbahçe için şampiyonluk sözü
Fenerbahçe'de kanatlardan müthiş katkı!
İsmail Kartal: "Trabzon'u unutmalıyız"
Fenerbahçe'de Fred varsa sorun yok
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Adana Demirspor
03.04.2024 | 20:30
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol