Fenerbahçe'de Gökhan, Caner ve Ozan Tufan futbolcuları topladı!
26.02.2021 - 09:50
1/9
Süper Lig'de Göztepe yenilgisiyle sarsılan Fenerbahçe'de tüm gözler Trabzonspor maçına döndü. Sarı-lacivertli futbolcular Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Ozan Tufan sürpriz bir hamle geldi.

2/9
Sarı lacivertlilerde tüm hesaplar Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak üzere yapıldı. Başarının hep birlikte çalışarak ve inanarak geleceğini ifade eden oyuncular herkesin gidişatı olumlu duruma getirmek için mücadele etmesi gerektiği hakkında fikir birliğine vardılar.

3/9
Bir araya gelindi

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç ve Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun takımla yaptığı toplantıların ardından futbolcular kendi içlerinde bir araya geldi.

4/9
Futbolculardan iç hesaplaşma

Sabah'ın haberine göre; Fenerbahçeli futbolcular iç hesaplaşma yaptı. 'Faturayı bir kişiye bırakarak başarı gelmez. Tabloyu olumluya çevirmek için çok önemli bir fırsat var. Bunu tek başına hoca yapamaz.' görüşleri öne çıktı.

5/9
Tam kadro toplantı

Sakatından hastasına kadar tam kadro olarak bir toplantı yapıldı. Son 3 lig maçında alınan 2 yenilginin sorumluluğunun ne hocaya ne de başkasına atılamayacağı konusunda fikir birliğine varıldı.

6/9
Ozan, Gökhan ve Caner konuştu

Takımın Ozan, Gökhan ve Caner gibi tecrübeli isimleri, böyle süreçlerde suçu başkasına atmanın en kolay yol olduğunu belirtirken “Ancak başarı böyle gelmez. Başarı ortada olumsuz bir tablo varsa da faturayı birlikte üstlenmekle gelir. Şimdi herkes hocamızı eleştiriyor. Bu tabloyu hoca tek başına değiştiremez. Bizim daha çok çalışmamız gerekiyor“ dediler.

7/9
Hedef Trabzonspor

Futbolcular, Aralık sonu başlayan galibiyet serisiyle yakalanan olumlu havanın 3 maçta dağıldığına dikkat çekerken “Bu süreçte çok şanssızlıklar da yaşadık. Ancak önümüzde önemli bir fırsat var. Trabzonspor deplasmanında kazanarak yeniden ligin sonuna kadar sürecek bir olumlu tablo ortaya koyabiliriz. Ancak önce herkesi buna inanması gerekiyor“ şeklinde konuştular.

8/9
Gustavo gelişmesi

Fenerbahçe'de İrfan Can ve Luiz Gustavo özel program dahilinde çalışırken, Mbwana Samatta ile Sadık Çitpınar, bel ağrıları nedeniyle antrenmanda yer almadı.

9/9
Dinamo Sosa

35 yaşındaki Sosa, Göztepe maçında takımın en çok koşan ismi oldu. Trabzonspor maçında oyun liderliği yapacak Arjantinli'nin en büyük yardımcısı ise Pelkas olacak. Fenerbahçe'de mağlubiyetle biten Göztepe maçında dikkat çeken en önemli nokta Jose Sosa'nın istatistikleri oldu.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol