Fenerbahçe'de neler yanlış? İşte cevabı!
23.02.2021 - 10:19
1/7
Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve yapılan transferlerle taraftarlarını mutlu eden Fenerbahçe'de alınan sonuçlar sonrası zor günler yaşanıyor. Göztepe yenilgisiyle şampiyonluk yarışında ağır yara alan Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut eleştiri oklarının hedefinde yer alırken, sarı lacivertli ekipte bazı futbolcular da tepkilerden nasibini aldı. Peki, Fenerbahçe'nin yaşadığı sıkıntıların kaynağı ne? İşte cevabı...

2/7
SEVK VE İDARE

Erol Bulut'un sistemi ile beklentiler örtüşmedi. Bulut 'topu rakibe veren' kendi tarzını sahaya yansıttığında sonuç aldı (9G/1B/1M'lik seri). Ancak oyun kimseyi tatmin etmedi. İstenen hücum futbolunu ise Bulut taktik, plan ve hamle olarak oynatamıyor.

3/7
YÖNETİM ABARTTI

Kafalarda abartılı bir 'düşman' algısı oluşturuldu. Öyle ki sanki Fenerbahçe sahada maçı sadece rakibiyle oynamıyor. TFF, MHK ve yayıncı kuruluşa karşı da mücadele ediyor. '4 rakibe karşı oynamak' futbolcuları mental olarak bitiriyor.

4/7
GUSTAVO'SUZ OLMUYOR

Onca transfere rağmen bir gerçek var ki o da takımda Luiz Gustavo'nun alternatifinin olmadığı. Son 4 maçta bu bir kez daha görüldü. Brezilyalı ön liberonun oynamadığı 4 maçın 3'ü kaybedildi. Ne Sosa ne Ozan o boşluğu kapatamadı.

5/7
İŞ BİTİRİCİ FORVET YOK

Golleriyle takımı alıp taşıyacak bir forvet bu sezon da takımda yok. Samatta, Thiam ve Cisse istikrarsız. Valencia dahil dört oyuncu 25 maçta toplamda 18 gol atabildi. Hataysporlu Boupendza tek başına 18 kez ağları havalandırdı.

6/7
YİNE SAVUNAMADI

Savunmada bireysel hatalar yine devam ediyor. İlk 5'te yer alan takımlar arasında kalesinde en çok gol gören takım 27 golle Fenerbahçe. Son Göztepe maçında olduğu gibi yenilen gollerin çoğunda ya bireysel ya yerleşim hatası var.

7/7
HAKEM ŞANSSIZLIĞI

Hakem ve VAR kararları konusunda da Fenerbahçe'nin yüzünün gülmediği bir gerçek. Göztepe karşısında Sinan Gümüş'e yapılan harekete penaltı çalınsa ve atış gol olsa maç en kötü berabere bitecek ve moraller bu kadar bozulmayacaktı.

Diğer Haberler
Kilidi açamayan çilingir: Szymanski
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol