Göztepe karşısında Erol Bulut'tan sürprizler! Mesut Özil gelince Pelkas...
21.02.2021 - 11:37
1/15
Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe'yi konuk ediyor. Sarı-lacivertli takımda Dimitris Pelkas'ın sakatlığı iyileşti. Teknik direktör Erol Bulut, dünya yıldızı Mesut Özil'le birlikte Yunan oyuncuya da ilk 11'de görev verecek. Dizilişte değişiklikler olması bekleniyor. İşte detaylar...

2/15
Göztepe maçında parola 3 puan
Süper Lig'de lider Galatasaray, Alanyaspor deplasmanından 1-0'lık galibiyetle döndü. Fenerbahçe 26. haftada ezeli rakibini yeniden yakalamak için Göztepe karşısında 3 puan arıyor.

3/15
Hakem Hüseyin Göçek

Ülker Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve hakem Hüseyin Göçek'in yöneteceği zorlu mücadele Beinsports'tan naklen yayınlanacak.

4/15
Pelkas ile Mesut ilk kez yan yana geliyor

Sezonun ilk yarısında sarı-lacivertlilerin yıldızı olan Dimitris Pelkas ile Fatih Karagümrük maçında ilk kez 11’de yer alan Mesut Özil nihayet yan yana geliyor. Sakatlığını atlatan Pelkas ile artık kadroya adını yazdıran Özil’in bugünkü 90 dakikada takımın anahtar isimleri olması planlanıyor.

5/15
Mesut'un görevi Pelkas'taydı...

Takımın ofansif anlamdaki etkisiz oyununun sona ermesi için bu ikilinin bir arada oynaması bekleniyor. Ligin ilk yarısında Mesut Özil henüz takımda yok iken Pelkas hücum aksiyonlarında oyun liderliğini tek başına yapmaya çalışıyordu.

6/15
Mesut'un en beğendiği isim Pelkas

Dünya futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yaratıcı orta sahalardan biri olan Mesut, imza töreninde yaptığı açıklamada takımda en çok beğendiği ismin Pelkas olduğunu ifade etmişti. Bu hafta Mesut ve Pelkas ikilisi ilk kez gerçek anlamda birlikte çalışabildi.

7/15
Mesut Özil yine oyunun merkezinde

Taktik çalışmalardaki uyumu teknik heyeti memnun ederken ikilinin Samandıra’daki bu performansını bugünkü maçta da sahaya yansıtması hedefleniyor. Mesut yine oyunun merkezinde yer alacak. Daha önce bu bölgede Pelkas forma giyiyordu.

8/15
Pelkas kanatta başlayacak

Mesut Özil’in gelişiyle Pelkas kanatta maça başlayacak. Ancak ikilinin karşılaşma esnasında zaman zaman yer değiştireceği ifade edildi.

9/15
Enner Valencia ileri uçta

Enner Valencia’nın ileri uçta, Osayi-Samuel’in de kanatta görev yapacağı bugünkü 90 dakikada sarı-lacivertliler ilk kez ofansif anlamda bir maça bu kadar güçlü çıkacak.

10/15
Altay Bayındır

Fenerbahçe'de kalede yine Altay Bayındır olacak. Genç eldiven Hatayspor ve Karagümrük maçlarında yaptığı kurtarışlarıyla takımının galibiyet almasında önemli rol oynamıştı. İşte: 4-2-3-1 dizilişine göre sarı-lacivertli takımın muhtemel 11'i...

11/15
Savunma dörtlüsü

Savunma dörtlüsü: Nazım Sangare, Serdar Aziz, Attila Szalai, Caner Erkin...

12/15
Orta sahada Ozan-Sosa ikilisi

Orta sahada Ozan Tufan, Jose Sosa ikilisinin görev yapması bekleniyor.

13/15
Osayi Samuel sağ açıkta

Bright Osayi Samuel, Mesut Özil, Dimitris Pelkas

14/15
Valencia 4 gol, 2 asistle oynadı

Son haftaların formda ismi Enner Valencia, Fenerbahçe'nin forvette gol umudu olacak. Ekvador'lu yıldız bu sezon 19 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

15/15
Göztepe'nin muhtemel 11'i

Geçen hafta kendi sahasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde ilk galibiyetini elde eden Göztepe'nin muhtemel 11'i ise şöyle: İrfan Can Eğribayat, Murat, Alpaslan, Atınç, Burekovic, Nwobodo, Soner, Diabate, Halil Akbunar, Ndiaye, Jahovic...

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol