Mesut Özil'den flaş transfer hamlesi! Dünya yıldızıyla görüştü ve...
20.02.2021 - 09:29
1/10
Süper Lig'de şampiyonluğa kenetlenen Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Sarı-lacivertlilerin yıldız futbolcusu Mesut Özil transfer için devreye girdi. 32 yaşındaki oyuncu, Alman Milli Takımı'ndan arkadaşıyla bir görüşme gerçekleştirdi ve sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin ardından Fenerbahçe'ye gelmesi yönünde çağrıda bulundu. İşte flaş transfer görüşmesinin detayları...

2/10
Bu sezon gözünü şampiyonluğa diken Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro yapılanma çalışmaları başladı.

3/10
Şampiyonluk ipini göğüsleyip Devler Ligi'ne direkt katılım sağlamayı amaçlayan Kanarya'da kadro mühendisliği bu amaç doğrultusunda yapılacak.

4/10
Sezonun sona ermesiyle birlikte listesindeki isimler için somut hamleler yapacak olan sarı-lacivertlilerde flaş bir gelişme yaşandı.

5/10
MESUT ÖZİL DÜNYA YILDIZI İÇİN DEVREDE!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil'den gündem yaratacak bir transfer hamlesi geldi. 32 yaşındaki oyuncu, Alman Milli Takımı'ndan arkadaşını sarı-lacivertli takıma çağırdı.

6/10
Kariyerinde Real Madrid ve Arsenal gibi takımların formasını giyen ve Alman Milli Takımı'yla başarılar kazanan 32 yaşındaki futbolcunun geniş bir futbolcu çevresi bulunuyor.

7/10
Sarı-lacivertli takıma ısınmaya başlayan Mesut Özil şimdi de transfer için kolları sıvadı. 32 yaşındaki oyuncu, Bayern Münih'in yıldızıyla Fenerbahçe'ye gelmesi için görüşme yaptı.

8/10
BOATENG'İ FENERBAHÇE'YE DAVET ETTİ!

Alman basını, Mesut Özil'in Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Jerome Boateng'i Fenerbahçe'ye davet ettiğini ileri sürdü.

9/10
Yıldız oyuncunun, küçük yaştan itibaren milli takımlarda beraber oynadığı 32 yaşındaki stoperle bir görüşme yaptığı ve kendisiyle yeniden birlikte olmak istediğini, Fenerbahçe'nin de kendisine ihtiyacı olduğunu dile getirdiği ifade edildi.

10/10
Jerome Boateng'in futbolunun son döneminde Premier Lig'de oynamayı planladığı ancak yakın dostu olan Mesut'un ısrarları sonrasında sürpriz bir Fenerbahçe transferi gerçekleşebileceği iddia edildi.

Diğer Haberler
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Şampiyon Fenerbahçe Opet
Kartal: "Kafamızı kaldırıp önümüze bakacağız"
İLK 11'İMİZ BELLİ OLDU!
Fenerbahçe'de Edin Dzeko gönülleri fethetti
Batshuayi'den inanılmaz istatistik: 48 dakikada bir gol!
Fenerbahçe - Olympiakos maçı ne zaman, şifresiz mi? Hangi kanalda, saat kaçta?
Michy Batshuayi'den rekor!
Gelecek maçımız
Fenerbahçe
Beşiktaş
27.04.2024 | 19:00
FenerKolik Resmi Web Sitesi © 2013-2022 - Tüm Hakları Saklıdır.
by Serkan Acar

Anasayfa    FB TV    İletişim    Reklam

24 Saat Futbol